Dybala og Ronaldo deler månedens spiller!


Skrevet av Kim-André Østbye
Lørdag 3. november 2018 kl. 10:15

Oktober ble nok en positiv og ubeseiret måned med flere gode prestasjoner. Best av alle var angrepsspillerne.

For med fire mål hver har Dybala og Ronaldo dominert om hverandre denne måneden. Mot Young Boys stod portugiseren over med karantene, i en kamp hvor Dybala leverte sitt første hat-trick. Deretter fulgte Ronaldo opp med scoring mot Udinese og Genoa, før Dybala som kjent ble matchvinner på Old Trafford. Sist helg snudde Ronaldo kampen mot Empoli med en sikker straffescorin,g etterfulgt av en fulltreffer fra 20-25 meter. Å komme utenom disse to i kåringen av månedens spiller er i så måte umulig, selv om også andre spillere har prestert godt. Cancelo har fortsatt å vise seg frem fra høyre back, mens Bonucci endelig ser ut til å ha funnet seg mer til rette i laget igjen. Matuidi har fortsatt den gode trenden fra VM og sesonginnledningen, samtidig som Pjanic har levert enkelte strålende prestasjoner, spesielt førsteomgangen mot United. Szczesny bakerst leverer til stadighet prikkfritt.

Best har likevel Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala vært. En fryktet duo som begynner å finne ut av samspillet. Som statistikken viser har de sjeldent blomstret i samme kamp, men det er bare et spørsmål om tid før det er tilfellet. I en måned der spillerne har vært avgjørende i to kamper hver, levert like mange scoringer og prestert tilsvvarende, ser vi oss nødt til å rangere dem likt. Dybala har vært best i Europa, Ronaldo har vært best i Serie A.

I november venter enkelte viktige kamper og en ny landslagspause, før tøffe kamper står på rekke og rad i desember. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Månedens kamper:

Juventus 3-0 Young Boys, Dybala (Bonucci), Dybala, Dybala (Cuadrado)
Udinese 0-2 Juventus, Bentancur (Cancelo), Ronaldo (Mandzukic)
Juventus 1-1 Genoa, Ronaldo
Manchester United 0-1 Juventus, Dybala
Empoli 1-2 Juventus, Ronaldo, Ronaldo (Matuidi)