Juventus Women vinner serien!


Skrevet av Christer Anthonisen
Søndag 20. mai 2018 kl. 23:50

Juventus nystartede damelag vinner serien på første forsøk!

Juventus Femminile med Ingvild Isaksen på laget har hatt en eventyrlig debutsesong i damenes italienske toppdivisjon, og ble kronet til seriemestere etter en dramatisk seriefinale mot Brescia!

Lagene endte likt etter ordinær serie, og i motsetning til vanlige regler der poenglikhet avgjøres via målforskjell eller innbyrdes oppgjør ble det satt opp en egen seriefinale for å skille lagene. Etter 90 målløse minutter gikk kampen til ekstraomganger, men heller ikke her var det mulig å skille lagene. Dermed måtte serien avgjøres på straffesparkkonkurranse. Begge lag bommet på en hver etter de ordinære fem, og det måtte ekstraskudd til. Juventus scoret, Brescia bommet, og Juventus stakk dermed av med tittelen!

2017/18 blir dermed alt i alt en strålende sesong for Juventus, og herrelaget vinner The Double, og damelaget vinner serien i sin debutsesong!

Gratulerer til Ingvild Isaksen, trener Rita Guorino, lagkaptein Sara Gama, resten av laget og hele Juventusfamilien med en fantastisk prestasjon! Forhåpentligvis er det mye mer sølvtøy i vente! Forza Juve!