Juventus – Benevento, 05.11.17 kl. 15.00


Skrevet av Christer Anthonisen
Lørdag 4. november 2017 kl. 14:51

Champions League avansementet ble langt på vei sikret med ett poeng i Lisboa tirsdag, og nå er det på tide å ta igjen Napoli i Serie A!

Søndag formiddag kommer Serie As soleklare bunnlag til Torino, og en kamp Juventus må ta alle poengene. Nyopprykkede Benevento har hatt en veldig tung start på Serie A eventyret, og står fremdeles uten poeng. Ettersom Napoli ikke ser ut til å miste mange poeng i år, blir disse kampene veldig viktige for å sikre den syvende strake scudettoen.

Juventus kommer til dette oppgjøret i litt blandet form. I ligaen har man begynt å vinne kampene igjen etter to poengtap, men oppgjøret i Lisboa på tirsdag var alt annet enn solid. Forhåpentligvis får vi en kontrollert forestilling nå. Perioden med skadetrøbbel ser endelig ut til å nærme seg slutten, og Allegri begynner å nærme seg en skadefri tropp. Mattia De Sciglio startet i midtuken, Marko Pjaca har spilt i treningskamp med Primaveralaget og Benedikt Höwedes er endelig tilbake i kamptroppen, og kan få sin debut. Medhi Benatia er imidlertid fortsatt småskadd, og Miralem Pjanic har fått seg en liten smell i låret, og står over denne kampen. Claudio Marchisio ventes å ta bosnierens startplass, mens vi muligens får gleden av Federico Bernardeschi og Douglas Costa fra start!

Benevento på sin side står som sagt uten poeng så langt, og har vært ligaens klart dårligste lag. De har bare klart å score fire mål, og sluppet inn hele 29. Det er ikke et sterkt lag som kommer på besøk. Laget trenes av Roberto De Zerbi, og stiller ganske skadefritt. De mangler imidlertid Costa og D’Alessandro. De ventes å stille i en 3-4-2-1, og ikke bli overrasket om gjestene legger seg veldig dypt, for å prøve å kontre inn poeng. Av de potensielt farlige spillerne deres er keeper Alberto Brignoli tidligere Juventusjunior, Luca Antei, Raman Chibsah og Danilo Cataldi kjenninger fra tidligere i Serie A, og Amato Ciciretti er et potensielt uromoment.

 

Gazzetta dello sport spår disse oppstillingene:

Juventus (4-2-3-1): Szczesny; Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Sandro; Marchisio, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Costa; Higuain.

Benevento (3-4-2-1): Brignoli; Letizia, Antei, Di Chiara; Venuti, Memushaj, Viola, Chibsah; Ciciretti, Cataldi; Iemello.

 

Kampen blåses i gang 15:00 på Allianz Stadium, og vises på Viasport+ og Viaplay med Paul Thomas Clay bak mikrofonen. God kamp og Forza Juve!