Sassuolo – Juventus, 17.09.2017 kl. 12.30


Skrevet av Håvard Buer
Lørdag 16. september 2017 kl. 17:39

Det stygge resultatet i Barcelona er glemt, nå står en hard kamp i Sassuolo for tur!

Etter å ha fått en leksjon av Barcelona og Messi i midtuken, er det nå tid for serie A spill i Sassuolo. Vi går dermed fra en vanskelig bortekamp mot verdensstjerner og tiki taka spill, til å møte et hardtarbeidende Sassuolo på jakt etter sesongens første seier.  

Sassuolo mistet som kjent sin dyktige manager Di Francesco til Roma i sommer, og Cristian Bucchi er mannen som har fått oppdraget i føre skuten trygt videre og fortsette lagets sportslige utvikling. Sesongen har derimot startet litt trått for de grønne og svarte, og de står med kun ett poeng på lagets tre første kamper. Poenget kom hjemme i en 0-0 kamp mot Genoa, og de to tapene har vært borte mot tøffe Torino og Atalanta. Det blir nok med andre ord et tent og spillesugent mannskap som møter oss, og de har nok veldig lyst til å utnytte seg av at vi spilte en tøff bortekamp nå i midtuken.  Sassuolo skal ikke ha noen spillere ute med skade, men det snakkes om at tidligere Juventus spiller Domenico Berardi er usikker grunnet en smell i foten.  

Når det gjelder Juventus, så er det om å komme seg opp på hesten igjen og samtidig ha tatt lærdom av hva som kan og bør forbedres. Vi står jo med full pott etter tre spilte kamper i ligaen, men det har fortsatt vært litt rusk i maskineriet, og da særlig bakover. Vi kan jo trøste oss med at sesongen akkurat har begynt og som alle vet, det tar tid å spille nye folk inn i laget. Vi er fortsatt litt skadeplaget i denne kampen, da Khedira, Marchisio, De Sciglio, Howedes og Pjaca fortsatt er ute, men nå er ihvertfall Chiellini og Mandzukic tilbake på treningsfeltet igjen. 

Sannsynlig startoppstillinger vil være noe à la dette:

Sassuolo 3-5-2: Consigli; Letschert, Cannavaro, Acerbi; Lirola, Mazzitelli, Magnanelli, Sensi, Adjapong; Falcinelli, Politano. 

Juventus 4-2-3-1Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Sandro; Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.