Cassano ute


Skrevet av Le Zebre
Lørdag 19. januar 2008 kl. 20:34

Til søndag møter Juventus, Sampdoria til dyst på Stadio Olimpico. Men i dag ble det klart at Sampdoria mangler sin viktigste spiller Antonio Cassano, som er ute med en muskel skade.

Dette betyr at det vil bli lettere for Juventus å hente hjem tre poeng denne dagen. Angriperen har vært i god form i det siste, og kunne fort blitt mannen som hindret Bianconeri i å hente hjem tre meget viktige poeng.

Skaden til Cassano er såpass alvorlig at han ikke engang blir med til Stadio Olimpico, men i steden blir i Sampdoria for å få behandling.

Cassano vil mest sannsynlig bli erstattet av Emiliano Bonazzoli, som også er en meget habil angriper. Juventus burde derfor ikke ta for lett på oppgaven, til tross for at Sampdorias stjernespiss er ute med skade.

Sampdoria knuste Palmero 3-0 forrige uke, men lagets bortestatestikk er ikke akkurat oppløftende. Laget står med 2 seiere, og 7 tap på bortebane denne sessongen. Dermed ser det ut til at det vil bli meget tøft å ta poeng mot et Juventus, som vil vise hva de kan etter uavgjort kampen mot Catania.

Sampdoria starter dermed høyst sannsynlig med dette laget:

Castellazzi, Mirante; Accardi, Campagnaro, Gastaldello, Lucchini, Sala; Delvecchio, Franceschini, Maggio, Palombo, Pieri, Sammarco, Volpi, Zenoni, Ziegler; Arnulfo, Bellucci, Bonazzoli.