Innmelding til supporterklubben


Skrevet av Kim-André Østbye
Tirsdag 19. september 2017 kl. 23:00

Meld deg inn i Juventus' offisielle norske supporterklubb i dag!

For syvende sesong på rad har Juventus Club Norge gleden av åpne medlemsinnmeldingen. Som medlem i supporterklubben oppnår du flere fordeler, hvor spesielt muligheten til å forespørre billetter direkte fra Juventus under forhåndssalget er en gode. Prisene her er pålydende billettpris, som betyr at medlemsskapet spares inn ved en tur hver andre til tredje sesong i forhold til å måtte kjøpe billetter via agentselskap eller tredjepartssider. Prosessen med billettforspørsler er svært enkel, men dessverre kan det ikke garanteres for billett til alle kamper. Dette skyldes at pågangen under forhåndssalget i noen kamper er så stor at Juventus mottar flere billettbestillinger enn tilgjengelig billetter, og derfor fordeler disse til supporterklubbene. I de fleste kamper får man imidlertid billett uten problemer gjennom oss.
 
Årets medlemskap finnes i tre varianter:
  • Ordinært medlemskap (kr 299): Dette medlemskapet er for de som ønsker seg fordelen ved å kunne kjøpe billetter på forhåndssalg, men ikke ønsker medlemspakke. Medlemsskapet oppgis også å inneholde 10% rabatt i Juventus Store på nett og i butikk. Vi holder på å undersøke hvordan dette fungerer i praksis og kommer tilbake med informasjon når vi mottar svar på våre forespørsel til Juventus Club Doc. Prisøkningen på kr 50 fra i fjor skyldes høyere avgift fra Juventus sentralt.

  • Reisemedlemskap (kr 249): Dette medlemskapet kan tegnes for reisefølget til ordinære medlemmer. Inntil fire reisemedlemskap kan knyttes til ett ordinært medlem.

  • Premium medlemskap (kr 349): Dette medlemskapet inneholder en  supporterpakke og er ellers likt som det ordinære medlemsskapet. Vi mottok ikke pakker fra Juventus til våre medlemmer i fjor, og har derfor bestemt oss for å lage en egen pakke til de medlemmene som ønsker dette for sesongen 2017/18. Prisen for denne pakken er satt lav for 2017/18 for å kompensere for manglende pakke i fjor. Her får man altså en fin pakke for pengene, hvor Juventus Norges logo vil være på de ulike artiklene. Denne vil sendes ut om noen måneder for de med premium medlemsskap.
Registrering og betaling skjer via vår hjemmeside. Dersom du har en profil fra tidligere sesonger, kan du logge inn på denne for å betale for 2017/18-sesongen. Om du er nytt medlem i år, opplyser vi om at passinformasjon kreves fra Juventus sentralt i forbindelse med registrering, da denne informasjonen er nødvendig ved billettbestilling. Informasjonen er lagret sikkert og blir kryptert av vår nettleverandør. Innmelding skjer her!
Har du noen spørsmål vedrørende innmelding? Ikke nøl med å ta kontakt! Send en mail til kontakt@juvenorge.com, spør i forumet eller skriv til oss på vår facebookside.
Ha en strålende fotballsesong!
Med vennlig hilsen
Styret i Juventus Club Norge