Pescara - Juventus, 15.04.17 kl. 15.00


Skrevet av Håvard Buer
Lørdag 15. april 2017 kl. 09:36

Bunnlaget mot topplaget.

Etter tirsdagens fantastiske hjemmeseier mot topplaget Barcelona, er det nå duket for en kamp mot bunnlaget Pescara. Dette er en kamp der alt annet en 3 poeng er for dårlig, selv om vi nok må regne med en del rotering i laget med tanke på returkampen i Barcelona. Juventus har hatt en vane med å gjøre akkurat nok for å få 3 poeng med seg hjem i kamper som dette, og det hadde ikke overrasket meg om dette blir tilfellet i ettermiddag også.

Pescara ligger som nevnt på bunnen i Serie A og har ikke klart å stable med seg mer enn 14 poeng totalt, og da 8 av disse på hjemmebane. Etter en forferdelig rekke uten seier, prøvde Pescara-ledelsen med å ansette den gamle suksesstreneren sin Zeman. Etter 5-0 seier i første kamp mot Genoa etter ansettelsen, kom troen tilbake blant fansen. Resultatene etter det har riktignok vært av samme standard som før "frelseren" kom tilbake.

Pescara stiller med alle mann bortsett fra supenderte Bovo, og stiller mest sannsynlig med en lignende start 11:

Fiorillo; Zampano, Bruno, Campagnaro, Biraghi; Coulibaly, Muntari, Memushaj; Benali, Bahebeck; Caprari

Juventus på sin side har virkelig vind i seilene om dagen, og etter tirsdagens 3-0 seier over Barcelona, så vokser drømmen om scudettoen, cup og Champions league seier i samme sesong seg enda sterkere. Det skal allikevel nevnes at Juventus har hatt en liten uvane med å slippe seg ned en del hakk spill og intensitetsmessig når de møter vesentlig dårligere lag på bortebane. Så vi skal ikke se bort ifra at den på papiret store kvalitetsforskjellen, ikke blir like tydelig utpå banen.

Juventus reiser uten langtidsskadde Pjaca, og en suspendert Bonucci. Mange som ikke spilte fra start på tirsdagen en forventet i en start 11.

Neto; Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Asamoah; Marchisio, Pjanic; Lemina, Dybala, Sturaro; Higuain