Chiellini ute i en måned


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Torsdag 17. januar 2008 kl. 16:24

Giorgio Chiellini må regne med minst en måned på sidelinjen etter kneskaden han fikk mot Empoli.

Det nylig omskolerte midtstopperen, Giorgio Chiellini, vil måtte finne seg i et avbrekk på minst en måned etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade. Spilleren hinket av banen under Juventus kamp mot Empoli i Coppa Italia.

Gårsdagens tester viste et fraktert høyre knee med skader på leddbåndene. Dette vil sette han ut over sidelinjen i minst seks uker.

Cristian Molinaro pådro seg også en skade under kampen, men denne skal ikke være alvorlig. Molinaro er høyst sannsynlig tilbake til denne ukens Serie A-oppgjør mot Sampdoria.

Chiellino håper å kunne være tilbake til Torinokampen den 27. februar. Det har også vært spekulert i om Juventus vil hente en ny stopper. selv om de tidligere har uttalt at det ikke vil komme noen nye fjes.

Chiellini vil høyst sannsynlig miste kampene mot Sampdoria, Livorno, Cagliari, Udinese, Roma, Reggina og kvartfinalen i Coppa Italia mot Inter.

Zdenek Grygera og Jean-Alain Boumsong er de eneste alternativene Juventus har i midtforsvaret sammen med Nicola Legrottaglie, men ingen har overbevist denne sessongen.