Juventus sikret seg Caldara


Skrevet av Haakon Oftebro Sandvold
Fredag 13. januar 2017 kl. 15:27

Den 22-årige sensasjonen blir å se i svart-hvitt i 2018.

På sine hjemmesider kunne Juventus i går annonsere at de hadde signert Mattia Caldara fra Atalanta. Midtstopperen har hatt en strålende sesong så langt, og Juve betaler 15 millioner euro for å sikre seg hans tjenester. Summen, som betales over fire år, kan øke med seks millioner euro om visse betingelser oppfylles i løpet av kontraktstiden, som strekker seg til 30.juni 2021.

I første omgang har klubbene nådd enighet om at spilleren lånes ut til Atalanta inntil 30.juni 2018, og dersom visse sportslige mål oppfylles innen han reiser til Torino og Vinovo, kan overgangssummen øke med ytterligere fire millioner euro. Vi må altså vente halvannet år på å se 22-åringen i Juve-drakta, og overgangssummen er potensielt hele 25 millioner euro. Gode grunner til å følge ekstra med på høytflyvende Atalanta framover.

Juventus fortsetter å bygge for framtiden, og det vordende generasjonsskiftet i forsvaret er i gang. La oss håpe at Caldara fortsetter den positive utviklingen i Bergamo, og på lang sikt kan bli en fast og viktig brikke i det framtidige Juventus. 

Velkommen, Mattia!