Rincon klar for Juventus!


Skrevet av Kim-André Østbye
Torsdag 29. desember 2016 kl. 15:40

Tomàs Rincon gjennomførte i dag medisinsk test med Juventus med et solid smil om munnen.

Koblingen mellom Juventus og Rincon har eksistert en stund, helt siden han angivelig var et av alternativene i sommer etter at man ikke fikk tak i førstevalget til midtbanen (hvem enn det var). Nå ser overgangen ut til å ha materialisert seg, etter at de fleste italienske medier meldte at en avtale var nært forestående tidligere i uken. Det skal dreie seg om et lån for €2m, med kjøpsforpliktelse på €6-8m ved sesongslutt.

Rincon har spilt to og et halvt år i Genoa etter gratisovergangen fra Hamburger SV. Han har representert Venezuela hele 81 ganger på sine snart 29 år. Som midtbanespiller kan han best karakteriseres som en hardtarbeidende midtbaneterrier, der fysikken og spillestilen nok best kan vitne om Sturaro. Med ball er han hakket bedre, så gjenstår det å se om han kan være svaret på noen av utfordringene Juventus har hatt i midtbaneleddet denne sesongen. At dette er et stort steg opp i karrieren er det liten tvil om.

Overgangen forventes å offentliggjøres i løpet av noen dager, etter at den medisinske testen ble bestått i formiddag. Det er også ventet at Juventus vil forsøke å hente Witsel i løpet av januar (eventuelt gratis til sommeren), som også betyr at Hernanes er på vei ut. Sannsynligvis til Genoa.