Rugani til 2021


Skrevet av Haakon Oftebro Sandvold
Onsdag 14. desember 2016 kl. 16:46

Juventus annonserte i dag at de forlenger med midtstopperen!

Daniele Rugani binder seg til Juventus i fem nye år, ut 2020/21-sesongen. Det ble klart da 22-åringen signerte en femårskontrakt rundt 12-tiden i dag. 

Midtstopperen, som er inne i sin andre sesong i Juventus-trøya, belønnes dermed for stødige prestasjoner i midtforsvaret denne høsten. I andres skadefravær har stortalentet stått fram, spilt meget bra, og til og med stanget inn tre mål. Han har dessuten fått prøve seg for Azzurri, der han regelmessig kalles opp. Det virker opplagt at denne mannen har en viktig rolle å spille i Juve i årene som kommer, og Bonucci, Barzagli og co skal få kjempe hardt for å danke ham ut av laget når de returnerer fra skadeopphold. 

Pjaca, Pjanic og Mandragora er de eneste øvrige med utgående kontrakt etter 2020/21. Det forventes at Paulo Dybala vil tilbys samme kontraktslengde i en fornyelse om ikke lang tid. Dette viser at Juventus satser ungt og tungt, da dette er spillere som kan nå svært langt, og dette er herlig å se. La oss håpe at Rugani feirer kontraktsforlengelsen med å fortsette det gode spillet.

Forza Dani!