Juventus – Pescara, 19.11.2016 kl. 20.45


Skrevet av Gjesteskribent
Lørdag 19. november 2016 kl. 12:39

Landslagspausen er over, og endelig sparkes Serie A igang igjen. Juventus får lørdag kveld besøk av nyopprykkede Pescara på Juventus Stadium.

Juventus kom seg heldigvis gjennom landslagspausen uten nye skader på en allerede skadeplaget tropp. Det gleder nok Max Allegri stort, ettersom spillet den siste tiden har vært av varierende kvalitet, og nye skader ville vært svært ugunstig på nåværende tidspunkt.

Juventus leder Serie A med fire poeng etter 12 kamper, og viser en imponerende evne til å plukke seiere selv om spillet halter noe. Allegri har også påpekt at kamper rett etter landslagspausene alltid er vanskelige, og at laget ikke kan ta noe for gitt selv om motstanden bør være overkommelig.

Allegri ville ikke si veldig mye om hvem som kommer til å starte mot Pescara på pressekonferansen før kamp, og sa at på de fleste plassene hadde han ikke bestemt seg. Han sa imidlertid at Higuain vil spille, at Dani Alves har fått noen dager hvile, og at samarbeidet mellom Mandzukic og Higuain blir bedre for hver kamp som går. Dette kan forøvrig også fort bli kampen stortalentet Moise Kean endelig får sin Juventusdebut! Juventus må klare seg uten Andrea Barzagli som slo skulderen ut av ledd mot Chievo, og er skadd til over nyttår, Paulo Dybala, Marko Pjaca, og nevnte Dani Alves.

Lørdagens motstander Pescara har hatt en tung start på sesongen, og ligger før runden helt nede på 17 plass med bare 7 poeng, og 3 poeng til trygg grunn. Massimo Oddos menn er også i svak form med fire strake tap. Forrige runde gikk de på stygge 4-0 for et Empoli som har hatt store problemer med å score mål i årets sesong. Av spillere verdt å holde et øye på er Gianluca Caprari, som var nære å signere for Juventus i sommer, Rey Manaj, talentet som også har vært koblet til Juventus i fortiden, men som istedet har scort mål for Inters Primaveralag, og de tidligere Juvespillerne Simone Pepe og Alberto Aquilani. Massimo Oddo må imidlertid klare seg uten Coda, Gyömber, Bahebeck og Valerio Verre.

 

Gazzetta dello Sport tror lagene vil starte slik:

 

Juventus (3-5-2): Buffon; Rugani, Bonucci, Evra; Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Asamoah, Alex Sandro; Higuain, Mandzukic.

Pescara (4-1-4-1): Bizzarri; Zampano, Campagnaro, Zuparic, Crescenzi; Brugman; Memushaj, Cristante, Aquilani, Benali; Caprari.

 

Kampen blåses igang 20:45 med Paul Thomas Clay bak mikrofonen, og vises på Viaplay og Viasat Fotball. God kamp og Forza Juve!