Juventus benytter seg ikke av overgangsvinduet


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Onsdag 3. desember 2008 kl. 03:41

Det har lenge vært ventet at Juventus vil hente inn ferskt blod under neste måneds overgangsvindu, men Juventuspresident Giovanni Cobolli Gigli har meddelt ESPN at ingen overgangen vil finne sted…

Juventus har hatt et skademareritt uten like denne sesongen, og har til tider hatt et helt lag ute med skader på èn gang. Med tanke på at mange av de skadede har vært førstelagsspillere som Camoransi, Buffon og Trezeguet, har laget formelig skreket etter forsterkninger.

“Vi vil ikke gå til innkjøp av nye spillere i januar, men vi vil se om det finnes bosmanspillere på markedet som kan vise seg nyttige til neste sesong,” sa Cobolli Gigli.

“Juventus har et meget sterkt lag for øyeblikket og vi vil være enda sterkere når vi får tilbake de skadede spillerene.” Det har lenge vært klart at Bastian Schweinsteiger følges tett av klubben, og de seneste ryktene hevder at overgangen vil stå og falle på Bastians smellvakre modelkjæreste Sarah Brandner, som visstnok finner Torino litt for kjedelig… Mr. Schweinsteiger har derrimot uttalt at han ønsker en overgang til Juventus, så får vi se hvem som vinner den drakampen.

Romas juvel, Alberto Aquilani, følges også tett av klubben og har ennå til gode å undertegne en ny kontrakt med Roma. Med tanke på at spilleren har avslått flere kontraksforslag finnes det muligheter for å få spillerens underskrift. Signeringen av Aquilani ser derrimot ut til å kunne bli noe vanskeligere enn Schweinsteigers på grunn av lønnskravene til italieneren.

Så hva kan man si? Jeg stiller meg i hvert fall positiv til å hente to dyktige fotballspillere uten å måtte bla alt for dypt i klubbkassa. Hva synes du om saken? Diskutèr i forumet!

Forza la grande Juve!