Månedens spiller i april


Skrevet av Christian Hellum Bye
Mandag 2. mai 2016 kl. 20:58

Det var spesielt tre spillere so stod frem i en måned der man med fem seire av fem mulige sikret scudettoen.  

Månedens kamper:
2.4: Empoli (h), 1-0 (Mandzukic)
9.4: Milan (b), 1-2 (Mandzukic, Pogba)
17.4: Palermo (h), 4-0 (Khedira, Pogba, Cuadrado, Padoin)
20.4: Lazio (h), 3-0 (Mandzukic, Dybala ×2)
24.4: Fiorentina (b), 1-2 (Mandzukic, Morata)

Juventus spilte altså fem kamper og vant alle sammen. På topp viste Mario Mandzukic virkelig måltyvegenskapene sine, mens Buffon stengte igjen bak. Paul Pogba bidro med både mål og målgivende fra sin midtbaneposisjon, mens Dybala var mesterlig i comebacket etter skaden han hadde hatt tidligere i måneden. I tillegg leverte Khedira solide kamper, mens Morata var frisk på topp. Samtidig strålte Daniele Rugani i Chiellinis skadefravær.

De tre som allikevel var best var Buffon, Pogba og Mandzukic. Pogba og Mandzukic har kommet seg igjen etter en tung høst, og virkelig vist sin verdi for Juventus. Bakerst på banen har Gianluigi Buffon stått fjellstøtt hele sesongen, og i april var han direkte kampavgjørende mot Milan og Fiorentina. I de øvrige kampene holdt han nullen.

I en måned der Juventus har skrevet historie med sitt femte ligamesterskap på rad, har kapteinen stått frem og virkelig vist seg som en av lagets aller viktigste spillere. Vi kårer derfor Gianluigi Buffon til månedens spiller i april!