Vi søker nye skribenter!


Skrevet av
Fredag 11. august 2017 kl. 16:34

Dette er din mulighet til å bidra for det norske Juventusmiljøet!

En ny, spennende sesong er i vente, og i den anledning trenger vi nye bidragsytere til Norges eneste supporterside for Juventus. Juventus Norge drives på frivillig basis, og er dermed i stor grad avhengig av aktive medlemmer som ønsker å bidra for å holde oppe den daglige driften. Dette er din mulighet til å bidra for norske Juventini.

Som skribent for Juventus Norge gis du etter en kort opplæringsperiode både ansvar og selvstendighet, og står i stor grad fritt til å komme med relevante saker du selv måtte brenne for. Vi har selvsagt en ukentlig og månedlig liste med spesifikke saker som må publiseres, for eksempel relatert til kamper, men utover dette er spillerommet stort. Om du har sittet med et ønske om å kunne skrive om Juventus, benytt denne muligheten.

Vi ser etter deg som er motivert, kunnskapsrik og skriver godt. Det å følge Juventus på daglig basis er en fordel, og det er forventet at man kan bidra med i snitt en artikkel annenhver uke (dette betyr rundt en times tid i uken i snitt).

Dersom du er interessert i denne muligheten, ber vi deg skrive en valgfri tekst om Juventus og sende den til oss. Tilhørende denne ønsker vi også at du skriver kort om hvem du er, hvor gammel du er, hvor mye du ser for deg du kan bidra og hvilken studie-/jobbsituasjon du er i. Dette hjelper oss med å danne et inntrykk av hvem du er, og hvordan du kan være med å bidra. Teksten kan du sende på epost her eller på PM i forumet til K-A innen 31. august kl 23.59. Jo før, jo bedre. Eventuelle spørsmål kan også rettes via epost eller PM.

Vi gleder oss til å høre fra deg :)

- Redaksjonen i Juventus Norge