«Tiago blir»


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Søndag 13. januar 2008 kl. 18:20

Juventus sportsdirektør, Alessio Sesso, gjorde det lørdag kveld klart at Tiago ikke vil forlate klubben.

Tiagos fremtid i Juventus har den siste tiden vært meget usikker ettersom spilleren ikke har klart å levere varene. Midtbanespilleren, som ble hentet fra Lyon i sommer, har enda ikke klart å spille seg til fast plass på laget og må så langt kunne sies å være en stor skuffelse.

Mange mente at lørdagens kveldskamp mot Catania ville bli Tiagos siste kamp til å bevise hva han er god for. Tiago fikk starte kampen, men ble byttet ut i pausen etter nok en dårlig kamp for “Den Gamle Dame”.

Alle spekulasjoner rundt Tiagos framtid blir nå feid til side ettersom både Claudio Ranieri og ledelsen i klubben mener at Tiago fortsatt ikke har fått vist seg fra sin beste side. Juventus mener at Tiago snart vil begynne å blomstre i klubben. Dette bekreftes i et radiointervju på “Radio Blue” hvor Secco benekter at Tiago forsvinner til Fiorentina.

“Tiago vil bli Torino og Juventus,” bekrefter Secco. “Jeg har ingen ytterligere kommentarer”. Secco fortsatte om muligheten for å låne ut Raffaele Palladino. “Vi har ikke mottatt noen tilbud på Palladino og han er på alle måter fortsatt Juventuspiller” avrundet Juventus sportsdirektør.