Juventus 1 - 0 Torino

Skrevet av Sverre Skram Vatne
Mandag 27. oktober 2008 kl. 18:00

Brasilianeren Amauri gjorde mål i sin tredje kamp på rad, og sikret Juventus sin andre seier på en uke. Først var det Real Madrid som fikk unngjelde på tirsdag, mens på lørdag var det Derby della Mole, lokaloppgjør i Torino.

Claudio Ranieri plukket ut følgende elleve til start mot Granata,

Manninger; Grygera (46 Mellberg), Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Nedved, De Ceglie (64 Giovinco); Amauri (81 Iaquinta), Del Piero

“Gjestene” Torino så slik ut,

Calderoni; Diana, Natali, Di Loreto, Pisano; Abate, Zanetti, Barone, Rubin (57 Abbruscato); Rosina (82 Ventola) ; Bianchi (70 Amoruso)

Hjemmelaget Juventus var dominerende i første omgang, men fikk ikke ballen i mål. Maliseren Sissoko hadde et par sjanser, den skadeforfulgte vingen Marchionni hadde en fin dobbeltsjanse og Il Toros eneste sjanse var det stjernen Rosina som stod for.

Etter tre minutter i andre omgang var Amauri på ferde. Brassen ble spilt gjennom før han tok seg forbi Di Loreto og satte ballen til side for målvakt Calderoni. Etter dette lot Juventus motstanderen ta over banespillet. De klarte ikke å skape de helt store sjansene og kampen ebbet ut med 1-0.

Juventus karret seg med dette opp på 12 poeng og som har som følge av Inters poengtap på søndag kuttet deres forsprang til fem poeng.

På onsdag er det bortekamp mot Bologna å se fram til!