Og vi er igang...

Skrevet av Andreas Olav
Mandag 13. oktober 2008 kl. 22:14

Etter opp til 5 måneders pause for ”Italias unge talenter” Har serien endelig blitt sparket i gang igjen! For Juventus så kunne det ikke startet bedre enn å slå Livorno 1-0, Daud fikk æren av å score årets første mål i ”campionato Primavera.” Ballen brukte 24 minutter på å lande trygt bak Livornos sisteskanse

Vi Juventini er strålende fornøyd med at det finnes Juventus-lag som vinner! Alle u-15 og u-16 lagene har vunnet denne helgen, samtidig som Beretti presterte 2-2 i Alessandria.

Primavera-laget fikk kanskje ikke den tøffeste motstanderen i Vinovo, men det viser seg at Juventus fikk det tøffere enn forventet. Livorno hadde to målsjanser pluss et annullert mål, så vi skal være meget fornøyde med seier.
Og hvem andre enn Daud skulle sette ballen i mål, det er mulig han som vil score mest mål for vårt Primavera lag denne sesongen. Men også Fausto Rossi var frempå og hadde opp til to målsjanser gjennom de nitti minuttene.
Det vil bli ekstremt morsomt å se hva de kan utrette gjennom alle de 27 kampene de skal spille, pluss mulig sluttspill.

Sampdoria har åpnet best, etter å ha slått Parma 4-0 på bortebane, noe som er en nokså sterk prestasjon. Ellers er det ikke noen pangseiere. Bologna vant 2-0 borte mot Grosetto og har kapret en stolt andreplass etter en fattig runde. Deretter følger rundens overrakselse, gjort av Sassuolo, som faktisk klarte å slå Torino 3-2 hjemme. Hvem hadde trodd det?!

Juventus har femteplassen, men det har jo bare gått en runde. Spørsmålene jeg kan stille er: Vil Sassuolo overbevise og være et av de bedre lagene i ”Lugano a?” Har Juventus like god stall som i fjor? Er Sampdoria for sterke for Juventus? Disse og flere spørsmål, gleder vi oss til og finne ut av utover sesongen… Det kommer til og bli en sjelden tung batalje. Dette skal bli så utrolig gøy…