Sampdoria - Juventus, 27.09.08, kl. 18.00


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Lørdag 27. september 2008 kl. 16:10

Juventus tar turen til havnebyen Genoa for å møte formsvake Sampdoria. Kampen er svært utslagsgivende ettersom serieleder Inter møter byrival Ac. Milan i morgen. La Vecchia Signora skal reise kjerringa etter fadesen mot Cagliari forrige onsdag!

I Blucerchiati har bare tatt tre poeng på de fire første kampene og er helt klart på jakt etter full pot mot I Bianconeri. Laget har allikevel møtt både serieleder Inter og et Laziolag på opptur, så krisen i Sampdoria er nok noe overdrevet. Allikevel må 1-1 mot Chievo og 0-0 mot Sienna kunne sies å være svakt for laget som har som mål å sloss for spill i Mesterligaen til neste år.

La Grande Juve har på sin side åpnet sesongen med åtte poeng på fire kamper. Selv om laget bare har 4-2 i målforskjell, har Juve stort sett dominert kampene sine totalt så langt, og bare manglende effektivitet hindrer Torinolaget i å ligge helt på topp.

Sampdoriaspillerene Hugo Campagnaro, Paolo Sammarco og Pietro Accardi er indisponible ettersom de sliter med skader, mens Delvecchio antagligvis vil skade på tross av at han ennå ikke er helt restituert.

Antatt lagoppstilling, Sampdoria, 4-4-2
Mirante, Luchini, Gastardello, Bottinelli, Pieri, Francheschini, Palmobo, Stankevicius, Dessena, Cassano, Delvecchio.

For Juventus mangler Keeper Buffon, Cristiano Zanetti, Jonathan Zebina, nylig kneopererte David Trezeguet, samt langtidsskadede Jorge Andrade. Camoranesi skal være tilbake etter småskaden mot Zenit, Manninger fortsetter i mål og Sissoko skal inn i midten, antagligvis for Marchisio.

Antatt lagoppstilling, Juventus, 4-4-2
Manninger, De Ceglie, Chiellini, Legrottaglie, Grygera, Poulsen, Sissoko, Nedved, Camoranesi, Del Piero, Amauri.

Tilsvarende oppgjør endte hele 3-3 i fjor i det som var en forykende fotballkamp. Det skal bli svært spennende å se om resultatet blir noe lignende i år. Til tross for at Juventus har scoret lite i det siste, har det ikke skortet på sjanser, så kanskje det er i dag det skal løsne for Il Bianconeri?

Kampen går desverre ikke Canal+, men følg med i Kampforumet for å finne ut hvordan du enkelt og gratis kan se kampen via streams. Vi ønsker Juventus lykke til!

Forza Juve