Sesongstarten nærmer seg...


Skrevet av Andreas Olav
Lørdag 20. september 2008 kl. 11:04

Det er ikke altfor mange dagene til serien starter for de unge talentene også. 11. oktober er den store dagen.

11.10 møtes følgende lag i Lugano A:

Genoa – Modena
Grosseto – Bologna
Juventus – Livorno
Parma – Sampdoria
Pisa – Piacenza
Sassuolo – Torino
Siena – Empoli

For Juventus skal det bli nokså greit og slå lille og svake Livorno, men hva skal man si med en ny stall og ny spillestil så kan det meste skje i åpningskampene. Juventus har mange spillere som vil skinne i år, som. Fausto Rossi, Daud, Immobile, Giuseppe Giovinco og så er det jo også noen av fjorårets profiler som Castiglia som skal vise seg frem i år. Vil tro det skal bli en kanonkamp for Juventus, som ser ut til og ha en fantastisk ungdomsstall i år. Og med ny trener så blir det meget spennende sesong.

Toppkampen i Lugano a denne første serierunden vil være Parma-Sampdoria hvor Sampdoria muligens vil vinne, men vi skal huske på at Parma overrakser hvert år og det dukker alltid opp gode spillere i Parma.
Men stallen til Sampdoria er både bred og god, så Sampdoria er nok det enste laget i serien som kan hamle opp med Juventus sitt sammspill og sine talenter.

Skal også bli spennende og se nykommerne Sassuolo som møter mestvinnende Primaveraklubb Torino. Vil nok bli en tung affære for Sassuolo, for Torino er et sterkt lag med sterke spillere og de vila alltid være blandt de beste i ungdomssatsing.

Det er bare og glede seg til 11 oktober for da er det igjen klart for de unges serie.