Overgangsrykter


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Lørdag 12. januar 2008 kl. 13:12

Ryktene rundt Juventus har vært mange den siste tiden. Her kommer en oppdatering.

Overgangen til Liverpools midtbanespiller, Mohamed Sissoko, kan se ut til å ha fått seg en knekk. Dette kommer ikke av at Liverpool er uinteressert i å selge, men at Tiago Mendes har vist lovende tendenser den siste tiden. Det virker som om Juventus ønsker å bruke Tiago i dagens kamp mot Catania før de fullfører overgangen for Maliseren, Sissoko.

Ranieri har kommentert at formkurven til den Portugisiske midtbanespilleren er stigende etter Juleferien og legger til at spilleren har forbedret tingene han har slitt med tidligere. Hvis Tiago leverer en god kamp idag, er det mindre sannsynlig at Juventus vil strekke seg etter Sissoko.

Flere aviser har de siste dagene skrevet at Juventus har hentet Aston Villas svenske forsvarspiller, Olof Mellberg. Mellberg selv har nå gått ut og avkreftet at han har kommet til enighet med laget fra Torino. Mellberg: «Jeg vil ikke kommentere spekulasjonene på dette stadiet. Jeg må bestemme meg for om jeg skal forlenge med Aston Villa, eller om jeg skal satse på et klubbskifte. Det vil ikke ta lang tid før jeg tar en endelig bestemmelse.»

Juvenorge.com følger opp rundt overgangsryktene og gir deg resultatet etter dagens kamp mot Catania!