«Støtt Catania»


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Fredag 11. januar 2008 kl. 17:50

Catanias manager, Silvio Baldini, oppfordrer de lokale til å støtte Catania i helgens kamp mot Juventus

Temperaturen fortsetter å stige i forkant av Juventus kamp mot Catania førstkommende helg. Silvio Baldini oppfordrer nå alle Sicilianere til å støtte opp om den lokale klubben, Catania.

Middelhavsfareren, Catania, forbereder seg til helgens møte mot giganten Juventus. Oppgjøret har ekstra betydning for Catania ettersom Juventus har mange fans på Scicilia og store deler av tilskuerne er ventet å støtte laget fra Torino. Baldini håper ikke det blir tilfellet.

“Denne kampen betyr mye for byen vår, men mange vil nok støtte Juventus, og det er ikke noe jeg er spesielt fornøyd med,” skal den tidligere Brescia-treneren ha forklart, før han fortsetter: “Jeg håper at stadion vil preges av Cataniafans – Vi er vel tross alt i Catania. Jeg synes det er greit at dere sympatiserer med Juventus, men det er viktig at dere støtter laget dere bærer sterkest bånd til. Det er helt klart Catania i og med at det er her dere bor”.

Baldini ser frem til kampen ettersom Catania har hatt en positiv vinterpause og tror hans menn vil kan overraske stort i starten av 2008. “Vi vil trenge en posjon hell og maksimal innsats for å vinne denne kampen, Juventus er tross alt et topplag, men jeg tror absolutt det vil være mulig å vinne denne kampen.

Det er viktig at vi spiller på deres svakheter. Jeg tror Gionatha Spinesi vil være utrolig viktig for oss og ser på Giuseppe Colucci som en joker.”

Juvenorge.com følger oppgjøret