Juventus Primavera er igang!


Skrevet av Andreas Olav
Onsdag 13. august 2008 kl. 09:52

Juventus Primavera har kommet hjem til Vinovo fra Chiusa Pesio. Da har Maddaloni sjansen til å snakke om hvordan det går med hans nye lag.

Maddaloni sier at alt går veldig bra. Han kan stolt si at Juventus primavera har bare tre-fire spillere som er fra 1989, noe som betyr at Juventus har mange spillere som er fra 1990/91.
Han vil enda ikke røpe hvem som vil spille med han denne sesongen.
“Vi har jobbet bra den tiden vi har hatt i Pesio, vi venter på at noen av våre spillere skal komme hjem, sånn som Pasquato og Rossi og trene med oss igjen etter at de har trent og spilt kamper med a-laget.” sa maddaloni

Primavera laget har spilt to treningskamper i Chiusa Pesio den ene var mot pro lega divisione to laget Canavese. Maddaloni sier: “Canavese hadde trent mye lenger enn oss, så det ble en strålende test for oss. Forrige lørdag spilte vi mot en samling av de beste ungdomspillerne fra Cuneo og vant greit 6-0.
Vi skal spille en fire lags turnering denne helgen og den spilles i Pesio som vi snart drar tilbake til, etter det skal vi møte a-laget til Villar Perosa den 23 august.
Og så den første september kommer vår første store utrfordring og den er på De Cecco cup som er i Pescara.” Den offisiele serien starter ikke før i oktober så Primavera laget har veldig god tid til å forberede seg.