Ny Primavera trener i Chiusa Pesio.


Skrevet av Andreas Olav
Tirsdag 22. juli 2008 kl. 09:15

Ciro Ferrara har valgt ny trener til Juventus sitt u-20 lag. Det er fjorårets u-16 trener til Juventus som har fått jobben.

Det var på pressekonferansen i Chiusa Pesio at denne nyheten kom fram. Massimiliano Maddaloni tar over jobben som Chiarenza har hatt de siste årene. Chiarenza har klart mye med Primavera lagene med et Facchetti trofe og et cupmesterskap, noe som er meget sterkt. Den nye treneren Massimiliano Maddaloni har dette og si: “Chiusa Pesio har ikke bare fått fram mange unge spillere som etterhvert har kommet opp til a-laget forklarte Chiarenza, Men det er også en lykke for meg personlig og være her. Jeg brukte mine dager med Juventus akkurat her for et år siden og etter bare et år så har jeg blitt Primavera trener. Dette er en veldig prestisjefylt oppgave og det vil ikke bli lett og følge i Chiarenza’s fotspor, fordi han har gjort det veldig bra de foregående årene, men jeg skal prøve, med mye entusiasme.” Lykke til med jobben Maddaloni.

Hele ungdomssektoren til Juventus er her i Chiusa Pesio på treningsleir. Ciro Ferrara sier:“Vi er glade for og være tilbake i Chiusa Pesio igjen. Dette stedet betyr lykke for mange av våre unge spillere som kom med på førstelaget, som Pasquato og Castiglia for eksempel.”

I dag den 22 juli vil u- 16 laget starte å trene i Beinette. Mens Juventus Primavera vil starte å trene 28 juli på Chiusa Pesio. U-18 vil trene fra 1-10 august i Peveragno og fra 11-25 august i Chiusa. U-17 vil komme til Peveragno den 11 og trene til den 25 august. U-15 er de siste ut og vil han treningsleir i Chiusa fra den 16-28 august.