Antonio Chimenti tilbake


Skrevet av Sverre Skram Vatne
Søndag 20. juli 2008 kl. 02:12

På dagens trening var et kjent og kjært ansikt tilbake i Juventus. Den gamle målvaktkjempen Antonio Chimenti møtte opp på trening i Chiusa Pesio.

Det gikk et forventningsfullt sus gjennom de 5000 tilskuerne da målvakten, som var reserve for Buffon fra 2002 til 2005, entret treningsbanen. Ledelsen i klubben har sagt at man har jobbet med å få tak i en målvakt som skal trå til dersom verdens beste av en eller annen grunn ikke kan stå i målet.

Antonio Chimenti er altså svaret styret har kommet fram til, og han kan nå plutselig komme til å få flere enn sine 11 kamper i sort og hvitt. 38-åringen lånes ut fra Udinese, og offisielt skal denne avtalen være klar om noen dager, men gamlingen kan allerede trene med Juve. I tillegg til sine 11 kamper for Il Bianconeri har Chimenti vært reserve i Udinese, og førstevalg i Cagliari, Lecce, Roma og Salernitana.

Med denne handelen skal overgangssommeren være over for Blanc, Gigli og Secco (sistnevntes ferie fra overgangene var allerede klar da han er suspendert av Lega Calcio for irregulariteter i forbindelse med Criscitos overgang tidligere i sommer), og man kan se framover mor Champions Leaguekvalifisering og seriestart!

Forza Juve!