Juventus 0 - 1 Piacenza


Skrevet av Sverre Skram Vatne
Onsdag 16. juli 2008 kl. 10:39

I gårsdagens treningskamp på Trento Briamasco klarte Juventus å tape for Serie B-laget Piacenza etter at Simon gjorde gjestenes mål i det 29. minutt. Olof Mellberg debuterte for Il Bianconeri.

Juventus startet med disse elleve,

Belardi; Zebina, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro; Marchionni, Tiago, Zanetti, Nedved; Trezeguet, Amauri

Og fortsatte med disse elleve i andre omgang,

Fiory; Zebina, Legrottaglie, Ariaudo, Molinaro; Esposito, Ekdal, Zanetti, Rossi; Pasquato, Amauri

I tillegg ble Fiory byttet ut igjen i det 77. minutt til fordel for Nocchi, mens Ranieri dro fram et dobbeltbytte etter 64 minutter da Zebina og Amauri takket for seg og Grygera og Castiglia kom inn.

I selve kampen var det Juventus som tok initiativet fra starten av, og spesielt Nedved og Marchionni tok ansvar på kantene. Man skapte et par sjanser før Piacenzas Simon lurte forsvaret og gjorde et nydelig og herlig frekt mål med hælen. Trezeguet utliknet minuttet etter, men dommeren annullerte for offside. Juventus fortsatte å skape sjanser, men fikk ikke ballen forbi Cassano i Piacenzas mål.

Med en hel skokk unggutter på banen i andre omgang fortsatte Juventus å kjøre kampen og skape sjanser, men fikk ikke ballen i mål. I andre omgang var det Maurantonio som stoppet alle forsøkene fra Juvespillerne. Etterhvert døde kampen, og den ebbet ut med 1-0 til gjestene fra Inzaghibrødrenes fødeby.

Det ble en typisk treningskamp i Trentino, og etter kampen sa Ranieri at det viktigste i slike kamper er å komme i kampform, ikke å vinne. Vanlige trenerfraser med andre ord. Alvoret begynner ikke før Champions Leaguekvalifiseringen 12. og 13. august, så inntil da får man la resultater være resultater . . .

Forresten ser årets drakter veldig bra ut.

Forza Juve!