Cammoranesi tilbake


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Torsdag 10. januar 2008 kl. 10:48

Juventus midtbanejuvel, Mauro Mamoranesi er trygg på at skadeproblemene skal være over til starten av neste måned.

Den Argentinsk-fødte Italieneren har bare fått spilt i seks seriekamper så langt denne sessongen pga stadige skadeproblemer. Camoranesi har vært skafet siden slutten av November.

“Jeg bør være klar til februar, men denne gangen tar jeg ingen sjanser,” sier han fra Juventus treningsleir på Malta. “Sist gang tok jeg sjansen litt for tidlig og måtte tåle konsekvensene. Jeg føler jeg må lære av mine feil og jeg vil unngå å gjøre samme feilen igjen.”

“Allerede i sommer opplevde jeg starten på disse problemene og de førte til at jeg ikke fikk en optimal oppladning til sessongen. Jeg har aldri slitt med en muskelskade så lenge før.”

Juventus ser allikevel ikke ut til å lide alt for mye av savnet av Camoranesi siden de fortsatt henger med i toppen av Serie A etter at halve sessongen er spilt. Juventus har overrasket alle og ligger for øyeblikket på en sterk 3.plass på tabellen.

“Vi fortjener tredjeplassen på tabellen og det overrasker meg ikke av vi gjør det så godt,” forklarer Camoranesi før han fortsetter: “Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor så mange mener vår tabellposisjon er utrolig. Den er fullt ut fortjent”.

“Vi har muligheten til å sloss om tittelen og laget vårt virker ikke som har tatt nevneverdig skade av året i Serie B. Vi er fornøyde med hvordan ting ligger an og vil gjøre alt vi kan for å vinne Scudettoen. Vi får prøve å utnytte tiden godt under Champions League. Da er våre motstandere involvert,” fortsetter Camoranesi videre.

“Jeg er glad for å kunne støtte mine lagkamerater, men sannheten er at vi her har et lag som er mye sterkere som gruppe enn som invidualister. Claudio Ranieris ankomst har også gitt oss håp og entusiasme. Ranieri er en flink motivator og hjelper oss å til å tro på våre ferdigheter,” legger han til.

Juvenorge.com ønsker Camoranesi og Juventus lykke til videre i Serie A!