Vidal på plass i Torino


Skrevet av Simen Nordeide
Torsdag 21. juli 2011 kl.19:16

Italienske medier melder nå at den chilenske midtbanespilleren landet i Torino tidligere i dag. I morgen vil han gjennomføre den medisinske testen, før han forhåpentligvis kan skrive under for Juventus.

Det har de siste dagene vært en dårlig skjult hemmelighet at Juventus og Bayer Leverkusen har forhandlet om Arturo Vidal, og etter ryktene om at klubbene hadde kommet til enighet, kunne ikke spilleren selv la være å kommentere ryktene.

“Jeg gleder meg stort over denne muligheten. Juventus bygger om laget, og har store planer for sesongen,” uttalte han til chilenske medier, før han satte seg på flyet, destinasjon Torino.

Italienske medier skriver nå at spilleren har landet, og at han vil gjennomføre de medisinske testene fredag ettermiddag. Om alt går som planlagt, vil han også bli presentert som Juventusspiller lørdag, før han tar seg en velfortjent ferie.

For å skape litt ekstra drama, går nå Bayern München til angrep på spilleren. I følge den tyske storklubben, hadde Vidal allerede gjort en muntlig avtale om å spille for dem den kommende sesongen.

Det ryktes at Juventus vil betale €10.5m for spilleren, som den siste tiden har vært opptatt med Copa America i Argentina.