- Mitt forhold til Juventus kan ikke beskrives med ord


Skrevet av Simen Nordeide
Lørdag 26. februar 2011 kl. 15:09

Det har versert flere rykter om at Juventus og Alessandro Del Piero sliter med å komme til enighet om ny kontrakt for kapteinen. Nå har Il Fenomeno Vero tatt bladet for munnen, og uttalt at han blir i klubben uansett innhold i kontrakten.

Forrige uke var Alessandro Del Piero og hans bror Stefano i samtaler med Juventusledelsen om en ny kontrakt, men ryktene sier at partene ikke klarte å komme til enighet. Juventus ønsket ikke å gi mer enn €1.5m og prestasjonsrelaterte bonuser, mens Del Piero selv ønsket nærmere €2.5m.

Nå har derimot Del Piero skrevet en kjærlighetserklæring på sin egen hjemmeside, hvor han sier at han blir værende i Juventus, uansett innhold i kontrakten.

“Mitt forhold til denne drakta og fansen kan ikke beskrives i tall eller med ord. De siste dagene har det blitt skrevet mye om meg, som absolutt ikke har noe med meg og gjøre. Det irriterer meg.

Et dypt kjærlighetsforhold til fotballen, Juventusdrakta og lagets supportere, har alltid vært drivkraften i karrieren min. Ikke penger. Jeg har tjent mye i mitt liv, og jeg kunne ha tjent mye mer om jeg hadde takket ja til andre tilbud jeg har fått opp gjennom årene.

Jeg har snakket med presidenten, ikke om de finansielle aspektene, men om viljen til å spille også neste sesong, målbevisstheten min, profesjonaliteten, lidenskapen, ønsket om å vinne mer. Ønsket som alltid har vært der, helt fra Viareggio-turneringen til VM-finalen, for ikke å glemme Serie B.

Jeg vil gjerne påpeke at mitt forhold til klubben og drakta ikke kan beskrives. Min første kontrakt med Juventus var tom, og det vil også min siste kontrakt med klubben bli.”