"Juventus, en drøm"


Skrevet av Simen Nordeide
Fredag 5. mars 2010 kl. 13:22

Antonio Candreva har opplevd noen hektiske uker etter hans ankomst i januar. Sparking av trener, Europa League og hans første Juventusscoring har bidratt til en positiv start for midtbanespilleren.

“Før tapet mot Palermo hadde vi seks kamper på rad uten tap. Dessverre falt vi litt tilbake til gamle synder sist mot Palermo, men vi vil prøve å gjøre opp for oss på lørdag.”

Antonio Candreva ønsker, som resten av Juventusspillerne, en kjapp retur til poengfangst. Etter ankomsten den 20. januar har han allerede opplevd mye. Ciro Ferrara ble erstattet med Alberto Zaccheroni, han har spilt Europacupkamper mot Ajax, laget har begynt å vinne igjen og han har sist, men ikke minst, scoret sitt første mål for La Vecchia Signora.

Midtbanespilleren tok seg tid til å skryte av den nye treneren: “Gjennom den siste måneden har han gitt oss mye, spesielt ro. Han gjør en glimrende jobb, og bortsett fra Palermokampen ser det lyst ut. Nå har vi en rekke viktige kamper foran oss, både i Serie A og Europa League,” sa Antonio til et intervju med Juventus Channel.

Candreva har vist seg som en talentfull spiller, og han har ikke gjort seg bort i starten av Juventuskarrieren. Til tross for å ha debutert for Italia høsten 2009, tenker han ikke på Gli Azzurri og Sør-Afrika. “ Jeg fikk dessverre ikke se Kamerunkampen på onsdag, men jeg har fått sett høydepunktene, og jeg syns Italia gjorde en god figur. Jeg tenker ikke på landslaget for øyeblikket, det eneste som teller nå er å gjøre det bra for Juventus. Uansett hva som kommer etter det vil være som en drøm som blir til virkelighet. Den første drømmen vil være å fortsette i Juventus.”