Juventus - Torino 04.07.2020. kl.17.15


Skrevet av Christer Anthonisen
Fredag 3. juli 2020 kl. 22:52

Kampene kommer tett nå, og neste motstander er byrivalene i granatrødt! Det er igjen tid for Derby Dele Mole!

Serieleder Juventus mot et Torino som ligger skummelt nære nedrykksstreken. Det er mye som står på spill når byens to lag barker sammen lørdag ettermiddag! Og lillebror er nok veldig revansjelystne etter at De Ligt sikret en 1-0 seier til Juventus i det motsatte oppgjøret.

I forrige match mot Genoa så Juventus endelig ut som det laget Sarri ønsker at man skal se ut som. Ballen gikk fort på få touch, de samtidige bevegelsene satt, og de tekniske spillerne fikk rom til å utfolde seg. Det førte til at Juventus til slutt vant ganske komfortabelt 4-1, og Genoa var i realiteten aldri i nærheten. Måtte den trenden fortsette! Flere av de offensive stjernene er også i god form, og spesielt Dybala og Ronaldo har virkelig funnet målformen. Og et vaklevorent Torinoforsvar må virkelig være påskrudd for å ha forhåpninger om poeng. På motsatt side har De Ligt og Bonucci virkelig funnet tonen sammen, og Juveforsvaret har virkelig sett bunnsolid ut den siste tiden. På sykestuen er det de samme navnene som går igjen. Chiellini er enda ikke helt tilbake, Sandro er ute en stund til, Khediras sesong er ferdig, Demiral er i opptrening, men neppe kampklar med det første, mens De Sciglio som vanlig er ute. Det fører til at høyreback Danilo nok tar plass til venstre, og talentet Wesley er med i kamptroppen. Det er forøvrig verdt å nevne at Buffon vil ta rekorden for flest kamper i Serie A dersom han får startplassen imorgen. Som virker veldig trolig. 

Torino har tapt to strake, og står i fare for å melde seg på i nedrykkskampen dersom de ikke begynner å plukke poeng igjen snart. Fra og med neste runde selvsagt. Laget sliter med å score mål, og har derfor utfordringer når det kommer til å vippe kamper i sin favør. Men selv om laget sliter med å vinne kamper blir det neppe lett match for Juve. Derbyer lever som regel litt sitt eget liv, og form og objektiv kvalitetsforskjell på lagene har ikke alltid så mye å si. Og tidligere kjenning Tomas Rincon kommer neppe til behandle gamle lagkamerater med silkehansker når midtbanekrigen skal vinnes. Ellers har Sirigu i mål en lei uvane med å levere årsbeste mot Juventus, og Andrea Belotti er kapabel til å plage de aller aller fleste. Og når stoltheten står på spill er han en type som kan lede an i krigen mot overmakten, og utjevne forskjellene. Bare Baselli er ute med skade, så det er en så å si full tropp trener Longo har til rådighet.

Mulige startoppstillinger:

Juventus (4-3-3): Buffon; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Danilo; Bentancur, Pjanic, Rabiot; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

Torino (3-5-2): Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; De Silvestri, Lukic, Rincon, Meite, Ansaldi; Belotti, Berenguer.

 

Kampstart er noe utradisjonelle 17:15, og kan sees på Strives TV Kanal og strømmetjeneste, med Støvelballstemmen Even Braastad til å lose oss gjennom. God kamp og Forza Juve!