Juventus - Bayer Leverkusen 01.10.2019. kl. 21:00


Skrevet av Christer Anthonisen
Mandag 30. september 2019 kl. 23:18

Bayer Leverkusen kommer på besøk til andre runde av årets Champions League eventyr!

Det ble et noe skuffende uavgjortresultat borte mot Atletico Madrid etter at Juve ledet 2-0, så nå er det på tide å sikre tre poeng i gruppespillet. Gjestene fra Tyskland er en potensiell snublestein, men leverer Juve på det nivået som forventes skal poengene bli igjen i Torino.

Juventus kommer fra en rekke positive resultater i det siste og det blir viktig å fortsette trenden tirsdag kveld. Selv om spillet ikke har vært allverdens foreløpig, har laget klart å grave frem resultatene som skal til for å være på skuddhold i både serie og Champions League. En god evne å ha. Morgendagens kamp blir ekstremt viktig for å feste et grep om avansement fra gruppespillet, og med seier her vil veldig mye være gjort. Leverkusen er sett på som det tredje sterkeste laget i gruppa, men etter at de overraskende snublet mot Lokomotiv Moskva vil de med tap her allerede være fire poeng bak Juve, og sannsynligvis også Atletico. Et drømmescenario for Juve, og et skrekkscenario for tyskerne. For Juventus er Alex Sandro tilbake etter å vært hjemme i Brasil i forbindelse med dødsfall i familien, og ventes å starte denne. Ellers er det få endringer i kamptroppen.

Bayer Leverkusen kommer som nevnt fra et lite sjokktap mot Lokomotiv, og er langt på vei avhengige av et resultat her dersom de skal kunne avansere fra gruppespillet. De har også hatt en brukbar start på årets Bundesliga, og står med fire seiere, en uavgjort og ett tap så langt. Det plasserer dem på en sjetteplass. Men til tross for tapet for Lokomotiv er Bayer Leverkusen et godt lag, og på en god dag kan de skape trøbbel for hvem som helst. De sliter med å styre kamper, men dersom de får lov til å sette fart i lengderetning er de meget farlige. De har raske kontringsspillere i Leon Bailey, Karim Bellaraby, Kevin Volland og Wendell, en juvel i tierrollen i Kai Havertz, og de aller fleste som spiller FM har nok lagt merke til at Jonathan Tah er en meget habil stopper. Dette er absolutt et lag som må tas på alvor!

 

Mulige lagoppstillinger: 

Juventus (4-3-1-2): Szczensy; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Higuain, Ronaldo.

Bayer Leverkusen (3-4-2-1): Hradecky; Tah, S. Bender, Dragovic; L. Bender, Baumgartlinger, Aranguiz, Wendell; Havertz, Amiri; Alario.

 

Kampen starter 21:00, og kan sees på Viasport 2 og Viaplay med velkjente solide Rolf-Otto Eriksen! Det blir et hyggelig gjensyn! For de interesserte spiller også lagenes juniorlag mot hverandre i Uefa Youth League fra 13:55 til 15:55, og denne ser du på Viasport 1 og Viaplay. God kamp og Forza Juve!