Brescia - Juventus 24.09.2019. kl. 21:00


Skrevet av Christer Anthonisen
Tirsdag 24. september 2019 kl. 01:18

Mario Balotelli og hans nyopprykkede Brescia er neste motstander for Juventus!

Juventus er inne i et tett kampprogram, og allerede tirsdag kveld skal Juve i ilden igjen. Lagets tredje kamp på en liten uke. Heldigvis er det som sist overkommelig motstand, for Mario Balotelli og Sandro Tonali til tross, kun seier er godt nok. Spesielt dersom Juve ikke skal avgi flere poeng i en tittelkamp som ser ut til å bli jevn. 

Brescia rykket i likhet med lørdagens motstander Hellas Verona opp fra Serie B forrige sesong, og med stjerneskuddet Sandro Tonali, og den hjemvendte sønn Mario Balotelli med på eventyret kan Brescia bli et fint bekjentskap. Corinis menn har hatt en lovende sesongstart, og befinner seg etter fire kamper på en sterk 10 plass med 6 poeng. Seiere mot Udinese og Cagliari, og tap for Bologna og AC Milan. Til tross for en fin start blir det nok en lang sesong for Brescia, og Balotelli må nok score bra med mål for at laget skal unngå den verste bunnstriden. Av interessante fjes finner vi naturlig nok Mario Balotelli og FM-Vidunderbarnet Sandro Tonali, men også tidligere Juvespiller Romulo og Alfredo Donnarumma er verdt å følge litt ekstra med på. 

Juventus på sin side slet seg til seier mot Hellas Verona i en kamp som var alt annet enn overbevisende. Gjestene fra Verona tok ledelsen etter en spinnvill sekvens som begynte med et brent straffespark før kaptein Miguel Veloso på volley dundra kula i mål. Debutant Aaron Ramsey utlignet, før Cristiano Ronaldo trygt ekspederte en straffe i mål, som fastsatte resultatet til 2-1. Maurizio Sarri gjorde noen endringer til den kampen, men byttet seg ganske tidlig tilbake til de fleste av sine vante 11, og det spås noen endringer til denne kampen også. Cristiano Ronaldo blir igjen i Torino sammen med Douglas Costa, Mattia De Sciglio, Giorgio Chiellini, Marko Pjaca og Mattia Perin, noe som medfører noen taktiske utfordringer for Sarri. Førstevalget på begge vingene er ute, noe som resulterer i at avisene som vanligvis er ganske samstemte er langt mer ute av synk når de spår tirsdagens lagoppstilling. Gazzetta tror Sarri velger de fleste av spillerne som har spilt mest, men i en ny formasjon.

 

Gazzettas spådommer:

Brescia (4-3-1-2): Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju; Bisoli, Tonali, Dessena; Romulo; Balotelli, Donnarumma.

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Higuain, Dybala.

 

Så gjenstår det å se om Gazzetta treffer, eller om det blir noe helt annet. Det finner vi ut når kampen blåses igang tirsdag 21:00. Kampen streamer du som vanlig på Strive. God kamp og Forza Juve!