Informasjon rundt innmelding til supporterklubben 2019-20


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Mandag 8. juli 2019 kl. 10:07

Her følger litt info angående innmelding til supporterklubben sesongen 2019-20

Først vil jeg beklage at vi har vært litt stille rundt dette teamet. Jeg vet at det er mange som venter på å få meldt seg inn, og reise på kamp i år igjen! Ber dere derfor lese all informasjonen her.

 

Dessverre har det vært med stor usikkerhet om vi skulle fortsette å være en offisiell supporterklubb. Dette føler jeg er rett å informere dere om i denne sammenhengen. Det kommer rett og slett av at Juventus har gjort store endringer i forhold til innmeldingen. Både i form av hva de vil ha av oss, samt den tekniske løsningen. Så her kommer en liten forklaring rundt dette.

 

  1. Juventus har nå endret portalen som vi bruker for å kommunisere med Juventus i form av søknader og hele supporterklubben sin administrasjon. Det er veldig usikkert om endringen er til det bedre. Og det har gjort at vi må gjøre mange tekniske endringer hos oss i våre systemer.
  2. Juventus krever nå bildekopi på pass i forbindelse med registrering av medlemmer. Dette er av sikkerhet rundt det at det er samme person som søker på billetten som faktisk skal på kamp. Tidligere har det holdt med passnummer, men dette har da falt ut. Dette i seg selv er en kjempe prosess for oss å håndtere, og jeg vet helt ærlig ikke hva de har tenkt. Da dette må via oss, som laster opp dette i samsvar med innmeldingen av det aktuelle medlemmet. Dette gjør også at vi må ha et trygt og godt system hos oss som behandler dette bildet som dere må laste opp.
  3. Juventus skal nå gjøre en endring med tanke på medlemskort som gjør at alle skal få sine kort. Dette har tidligere vært et problem da de ikke har villet sende dette til oss i Norge, en måtte hente de fysisk i Torino. Endringen nå er derfor bra sånn sett da vi også skal få kortet og godene som kommer med det, i form av rabatter i Juvestore etc. Det fine er også at kortet i seg selv er gyldig i 10 år, om man betaler medlemskapet sitt. Så når dette sendes ut nå, trenger man ikke nytt kort på 10 år. Her er det sånn at Juventus vil kreve 15€ for dette kortet, noe som vi må håndtere. Videre er det et krav om at dette kortet er betalt for å kunne søke billetter. Det betyr igjen at du kan være medlem i supporterklubben, uten å betale for det kortet. Igjen gjør dette at vi må ha litt nye tekniske løsninger her hos oss for å velge dette i innmelding.

 

Alt dette gjør som dere skjønner at vi har veldig mye å få på plass for å kunne bli en aktiv supporterklubb og i det hele tatt åpne for innmeldinger til oss.

Vi har snakket sammen og vi skal få dette til, vi håper på forståelse at det dermed tar litt tid med åpningen av supporterklubben. Vi er dessverre 1mnd over tiden på det vi hadde sett for oss. Thomas som håndterer det tekniske her hos oss, har mye å gjøre i sin normale jobb, så da er det ikke sånn at det blir time etter time til å justere dette.

 

Vi kommer tilbake med prisene og endringer som vi har planlagt når innmeldingen er klar!

 

Hilsen

Inge S Tofastrud

Styreleder