Nye spekulasjoner rundt Conte


Skrevet av Morten Asplin Gauslaa
Tirsdag 7. august 2012 kl. 11:47

De siste ukene har det ikke manglet på spekulasjoner rundt Juventus’ tre involverte i den pågående rettsaken i Calcioscommese. Det siste, hentet fra dagens Corriere dello Sport, er spekulasjoner om frifinnelse av to, mens sistemann risikerer et snaut år på sidelinjen.

Rapporter mener å vite at både Simone Pepe og Leonardo Bonucci kan slippe unna, da Masiellos anklager viser seg å slå kraftige sprekker. Det samme har vi også lest om Carobbios anklager mot Conte, men det kan altså se ut til at trenerfenomenet risikerer ti måneders utestengelse allikevel.

Den opprinnelige tiltaleprutingen på tre måneder ble tidligere denne måneden avvist av påtalemyndighetene, og Conte og hans advokater varslet i etterkant full kamp for å bedyre sin uskyld. Når en rekke journalister og andre de siste dagene har satt store spørsmålstegn ved Carobbios anklager har det virket som saken taler til det bedre for vår mann. Men de seneste rapportene sier altså noe annet, i det minste er det snakk om en redusering av den opprinnelige straffen på ett år og tre måneder.

En endelig rettsavgjørelse er ventet å falle i slutten av uken.

Vi følger saken videre og gir dere løpende oppdateringer.