Skadeoppdatering - Trofeo TIM


Skrevet av Simen Nordeide
Mandag 23. juli 2012 kl. 14:24

Hele tre spillere måtte forlate banen med skader i Trofeo TIM-kampen mot Milan, lørdag kveld. I dag har to av spillerne gjennomgått tester i Torino.

Simone Pepe var førstemann som måtte kaste inn håndkleet i sluttminuttene mot Milan, da han pådro seg en strekk. Tester tidligere i dag påviste en førstegrads rift på baksiden av venstre lår (semimembranosus). Han er ventet tilbake i trening om omtrent tre uker.

For Martin Caceres’ del så det langt verre ut, da han ble båret ut på båre helt på tampen av Milan-kampen. De tidlige spekulasjonene gikk på at det kunne være en korsbåndsskade, som dermed ville holde han utenfor spill i minimum seks måneder.

Han var allikevel heldig, i den grad en kan være heldig med en kneskade. Det var “kun” snakk om en første-andregrads rift i det mediale leddbåndet, på utsiden av kneet. Han er ventet å være ute i omtrent to måneder.

Mirko Vucinic’ skade var ikke alvorlig, da han forlot banen med krampe. Han deltok i dag på den siste treningen i Chatillôn, før turen senere i dag går tilbake til Torino og Vinovo.