Inter-seier i Trofeo TIM


Skrevet av Morten Asplin Gauslaa
Søndag 22. juli 2012 kl. 10:58

Inter gikk seirende ut av Trofeo TIM etter tre kamper á 45 minutter var ferdigspilt rundt midtnatt i går kveld. Juventus kom i år, som i fjor, på andreplass, etter en seier og et tap.

Første kamp avgjorde Coutinho for Inter, etter at Lucio – denne gang som Juventusspiller – feilberegnet spretten på ballen totalt. Selv om Juventus spilte seg frem til en rekke gode muligheter utover omgangen ble det med det ene målet og tre poeng til Inter.

Det betød at Contes menn skulle ut i ny dyst allerede en halvtime senere, og med noen rokkeringer på laget var man klar for å ta imot fjorårets serietoer, Milan. Det ble ropt på straffe tidlig etter en hands fra Yepes, men dommeren vinket spillet videre. Dog skulle Vucinic få sin mulighet fra krittmerke like etter, en straffe han satt utakbart ned i det høyre hjørnet. 1-0 til Juventus ble stående ut kampen og årets turnering var ferdig for Bianconeris del.

I den siste kampen vant Inter til slutt 2-1 over Milan og kunne med det juble over seier foran et nokså fullt San Nicola i Bari.

En rekke nye og unge spillere fikk prøve seg i den sorte og hvite drakten og mange overrasket positivt, men et skår i gleden – et stort et som sådan – var de mange skadene laget pådro seg. Heldigvis ser det ut til å være tilnærmet problemfritt i Vucinic’ og Pepes tilfelle, men for Martín Caceres del ser det derimot ikke fullt så lyst ut. I påvente av testresultater har det blitt spekulert i røket korsbånd eller andre nokså alvorlige kneskader, og urugayaneren kan fort bli nødt til å belage seg på en halv sesong på benken om testene viser noe annet. Vi håper på det beste og ønsker Martín god bedring!