Juventus starter sesongoppkjøringen


Skrevet av Kim-André Østbye
Onsdag 11. juli 2012 kl. 23:46

Årets første trening står snart for tur når Juventus i morgen reiser til Châtillon/Saint-Vincent i Val d’Aosta-regionen. Her er listen over spillerne som vil delta på den elleve dagers lange samlingen.

Årets første del av oppkjøringen er lagt til Val d’Aosta, hvor klubben vil satse på kvalitetsøkter av samme slag som la grunnlaget for den gode fjorårssesongen. Harde økter og godt samhold blir nok fokuset på denne samlingen, og de nye spillerne vil få en pekepinn på hva som forventes av dem på trening i Juventus. Conte forlanger mye av sitt mannskap, og vil nok stille svært motivert foran den nye sesongen, som i tillegg til fjoråret også byr på Champions League-spill!

Spillerne som deltok i EM har naturligvis fått utvidet ferie, noe som gjør at hele ti ungutter er kalt inn i troppen som totalt utgjør 28 spillere. Den fullstendige listen over spillere som deltar på treningssamlingen er som følger:

Keepere
Leali
Storari

Forsvarere
Caceres
De Ceglie
Lichtsteiner
Lucio (ankommer 14. juli)
Masi
Ziegler

Midtbane
Asamoah
Isla
Marrone
Padoin
Pepe
Vidal

Spisser
Boakye
Matri
Quagliarella
Vucinic

Ungdomsspillere
Branescu
Citti
Rugani
Garcia Tena Pol
Magnusson
Untersee
Appelt
Bouy
Schiavone
Padovan
—-

Det er altså ikke noen Melo, Krasic, Iaquinta, Motta eller Martinez, noe som er et godt tegn på det forventete om at de ikke har noen fremtid i klubben og er på transferlisten. Overraskelsen er derimot at Reto Ziegler er inkludert, som ifølge mange rapporter også er transferlistet og på vei ut.