Årsmøtet blir avholdt den 29. Juni


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Fredag 15. juni 2012 kl. 15:29

Registrerte medlemmer av Juventus Club Doc Norge innkalles herved til årsmøtet for supportklubben. Årsmøtet er din mulighet til å påvirke den daglige driften av supporterklubben. Info rundt tidspunkt/oppmøtested kommer senere.

Saker til årsmøtet:

Paragraf 5 setter standarden for saker som vil tas opp. Dette er stort sett rutinesaker som økonomi, fastsettelse av medlemskontingent og lignende. Mer interessant er kanskje din mulighet til å påvirke. Om du føler noe ikke fungerer som det burde, kan du sende dette skriftlig formulert til oss innen en uke. (Innen 22. Juni)

Epost: kontakt@juvenorge.com
Brev: Thomas Larsson, Markveien 23, 2003 Lillestrøm

Vi skal prøve å gjøre gjennomgangen så lite tørr som mulig.

Styret kommer også til å ta opp følgende saker:

Endringer av supporterklubbens navn: – Supporterklubben ble opprettet under navnet Juventus Club Doc Norge. I etterkant har det vist seg at Doc bør droppes fra navnet. Navnet viser til en styreorganisasjon for underorganisasjoner, noe vi selvsagt ikke er. Juventus’ offisielle Juventus Club Doc er således vår “Doc”. Vi kommer til å fremme forslag om navnebytte til Juventus Club Norge (men er åpne for forslag).

Endringer av rammer for avholdelse av årsmøtet: – Årsmøtet skal i utgangspunktet avholdes før utgangen av mars måned. Det sier våre vedtekter. Ettersom det er mer gunstig å holde årsmøtet etter sesongslutt, ønsker vi å endre rammene.

Sakene avgjøres ved avstemning

Saker rundt Juvenorge.com

Supporterklubben og våre nettsider er i utgangspunktet to forskjellige ting. Vi vil gi dere muligheten til å komme med forslag til den videre driften. Det er talefrihet på dette punktet. Dere får rett og slett lov til å se hva dere vil om våre nettsider. Vi ønsker selvsagt å gi dere så gode nettsider som overhodet mulig.

Øl og sånt som hører med

Årsmøter høres kanskje kjedelig ut. Det trenger de ikke være. Juventus Club Doc Norge er en liten organisasjon uten særlig til protokoller. Det er derfor få tørre saker som vil tas opp.

De fleste kjenner hverandre personlig eller via forumet. Vi skal sånn sett prøve å holde møtet et sted man kan ta seg noen øl før, under og etter årsmøtet. Den 29. Juni er også en fredag, så vi tar en fest etter hele greia om det er interesse.

Diskusjonen rundt hvor årsmøtet skal avholdes tar vi på forumet.