Mercatonytt


Skrevet av Hussain Mehdi
Tirsdag 12. juni 2012 kl. 22:58

Juventus er svært aktive på overgangsmarkedet. Her er en liten oppsummering!

Mens halvparten av spillerne har ferie og andre er opptatt med landskamper, jobber ledelsen hardt med å hente inn nye fjes.

I dag ble supertalentet Nicola Leali klar for Juventus, og i løpet av uken kan vi vente ytterligere signeringer.

I følge Tuttosport og Sky Sport 24, ankommer Udinese-duoen Maurico Isla og Kwadwo Asamoah Torino denne uken. Isla har vært på ferie i Chile, mens Asamoah spilte landskamp for Ghana. Det er ventet at begge spillerne blir deleid mellom Juventus og Udinese, for en totalsum på €15 millioner.

Det har lenge vært spekulert i at Paul Pogba har signert for Juventus. Flere pålitelige kilder fra England og Italia hevder at avtalen er i boks. Juventus og Manchester United jobber nå med å avtale kompensasjon til Manchester-laget. Den er forventet å være på rundt €300 000.

Giuseppe Marotta skal i denne uken møte Parma for å avgjøre deleierskapet til Sebastian Giovinco. Inter er veldig interesserte i italieneren.

Det hevdes også at Juventus er nær avtale for belgisk-marrokanske Omar El Kaddouri fra Brescia, og samtidig jobber med å hente Manolo Gabbiadini fra Atalanta. Dersom Gabbiadini blir kjøpt av Juventus ventes han til å dra på utlån til Pescara. Han skal nemlig være en del av avtalen for Marco Verratti.

Siste navn på lista er Robin van Persie. Italienske Sky Sport hevder at han er Juventus’ førstevalg denne sommeren. De er sikre på at van Persie ikke kommer til å forlenge med Arsenal, og faren til nederlenderen skal ha sagt at sønnen ikke kommer til å spille for et annet engelsk lag. Fabio Paratici skal være i daglig kontakt med spillerens agenter, men eneste problemet er lønningen. Nederlenderen vil ha €7-8 millioner i året, mens Juventus er villige til å maks tilby €6 millioner, i tillegg til bonuser.