Nainggolan på vei inn?


Skrevet av Simen Nordeide
Onsdag 30. mai 2012 kl. 13:53

Radja Nainggolan uttalte i et intervju med belgiske La Dernière Heure, at han hadde en avtale med Juventus. Nå tilbakeviser han dette, og sier at journalisten har vridd på ordene hans.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Juventus er på utkikk etter en ny midtbanespiller. Kwadwo Asamoah og Radja Nainggolan har lenge vært i førersetet, og etter et intervju mellom sistnevnte og den belgiske avisen La Dernière Heure, ble det fremstilt at partene hadde en avtale.

Disse sitatene stod på trykk:

“Vi har allerede signert en avtale med Juventus. Agenten min viste meg den senest på mandag. Alt er klart, men det er et par ting som kan forhindre overgangen. Interesse fra andre klubber, samt overgangssummen.”

Juventus var veldig interessert i spilleren i januar, men forhindlingene med Massimo Cellino førte ingen vei. Simone Padoin ble hentet fra Atalanta i stedet. I tillegg til Juventus, har også russiske klubber vist interesse, deriblant Zenit St. Petersburg.

“Zenit er et spennende alternativ, men jeg vil ikke signere noe som helst før slutten av august. Jeg vil holde mulighetene åpne for et italiensk lag. Penger er ikke alt. Jeg er 24 år nå, og ønsker å ta ytterligere steg. Jeg vil helst bli værende i Italia.”

“Ting ville sett annerledes ut om Inter var interessert. Milan gjør store utskiftninger nå, og Napoli er også en stor klubb. Alle disse har tidligere vist interesse, men det er Juventus og en annen klubb som er konkrete akkurat nå. Jeg tror jeg er verdsatt til €15m, men her i Italia vil klubbene heller kjøpe en brasilianer for halvparten av den summen.”

I dag har forøvrig Radja Nainggolan kommet med et par meldinger på nettsamfunnet Twitter. Her skriver han at han aldri sa at det var en avtale klar med Juventus. Videre skriver han at han er beæret over at en klubb som Juventus er interessert i han, men at han ikke har bestemt seg vedrørende sin fremtid.