Børs: Juventus - Genoa


Skrevet av Hussain Mehdi
Søndag 23. oktober 2011 kl. 00:31

Ikke en enkel kamp for hjemmelaget. Her er karakterene.

Marco Storari: 5,5

Hadde ikke alt for mye å gjøre i første omgang. Hadde et par redninger, burde ha gjort det bedre på andre målet til Genoa.

Stephan Lichtsteiner: 5,5

Burde ha vært bedre posisjonert på 1-1 målet. Gjør en akseptabel opptreden.

Andrea Barzagli: 6

Fortsetter å levere. Den beste forsvarsspilleren i dag. Vant et par gode dueller i dag.

Leonardo Bonucci: 5,5

Gjorde det brukbart frem til Caracciolo kom inn. Slet mot den tidligere Brescia-spissen. Slipper billig unna ettersom det var verre spillere enn han i dag.

Giorgio Chiellini: 4,5

Gjorde en av sine verste kamper for Juventus. Denne spilleren er ikke en back, men en midtstopper. Klumsete med ballen, svake pasninger og kan stilles ansvarlig for minst et av målene.

Simone Pepe: 5,5

Skuffende kamp av Simone Pepe. Mange unødvendige løp som førte til at han mistet ballen. Bør starte neste kamp på benken.

Andrea Pirlo: 6,5

Alltid involvert når det er scoringer. Definisjonen av en regista. Mister ballen av og til, men gjør det alltid opp for seg.

Claudio Marchisio: 6

Ingenting å klage på. Var nest sist på 1-0 målet. Forsvinner litt utover kampen. Hadde definitivt gjort det bedre om Arturo Vidal var på banen.

Marcelo Estigarribia: 6

Svak første omgang av den nye venstrevingen. Gjorde sine saker bra i andre omgang og fikk lagt inn en del ganger. Alt i alt en godkjent kamp.

Mirko Vucinic: 6

Misset et par sjanser, men alltid involvert i noe positivt. Fin pasning til Matri på 2-1 målet, ellers jobber han hardt og skaper sjanser ut av ingenting.

Alessandro Matri: 7

Banens beste. To kliniske avslutninger og gode raid. Skaper mye. Matris beste kamp for Juventus denne sesongen. Viser vilje og jobber hardt.

Michele Pazienza: 5,5

Ingenting å klage på. Kom inn og gjorde sine saker helt greit.

Milos Krasic —

Spilte for lite til å få en karakter. Mistet ball og var aldri involvert.

Alessandro Del Piero —

Samme som Milos. Burde ha kommet inn tidligere.