Billettforespørsler

Juventus Norge er en offisiell supporterklubb av Juventus F.C under dets _Club Doc_-program. Det innebærer at vi er nødt til å følge deres retningslinjer når det kommer til billetthåndtering.

Krav knyttet til billettforespørsler

Må alle reisende være medlemmer?

- Ja. Dette tilbudet er bare for assosierte medlemmer av Juventus’ Club Doc-program. JCDN ignorerer forespørsler der noen av de bestillende ikke er medlemmer.

Hvilke kamper kan jeg bestille til?

- Alle hjemmekamper. Vi kan dessverre ikke ordne billetter til bortekampene helt ennå. Vi skal se om vi får til dette med tiden.

Har dere/finnes det billetter til Kamp X?

- Vi har førsteprioritet på kjøp av billetter. (For du har vel lest medlemsfordelene dine?) Send bestilling når kampen nærmer seg. Følg oss gjerne på Facebook og les i forumet for informasjon rundt hvilke(n) kamp(er) som er aktuell(e).

Hvor mye koster billettene?

- Dette vet vi ikke alltid på forhånd. Prisene legges ut 7-10 dager før kampdatoen. Vi må derimot sende inn bestillingen minimum 10 dager før den aktuelle kampen. Priser kan finnes her (Se Interno). Toppkampene koster også mer i utgangspunktet.

Generelt sett ser prisene slike ut:
Kortsidene: ca. 30-45 euro
Langside øst: ca. 55-120 euro

Betaling for billetter

- Totalpris på billetter får du opplyst på mail. Pass derfor på at du sjekker mail daglig inn mot kampen. Vi trenger også noe tid på å få bekreftet mottatt betaling fra deg.

Billetter innbetales så til:
6201.05.62894

Merk betaling med:
Motstander, Ditt navn

Er det mulig å avbestille?

- Ja. Dette er en billettforespørsel. Bestillingen er først bindene når du har overført penger til oss. Vi setter uansett pris på en mail hvis du ikke ønsker billettene dine.

Hvor henter jeg mine billetter i Italia?

- Møt samlet! Alle billetter kommer i felles konvolutt for vår Club Doc. En person sørger for uthenting. Merk at det er dårlig dekning i området på kampdagen, så avtal møtet på forhånd.
- Billettene hentes ved billettskranke F. Denne er lokalisert på Nordsiden av stadioen. Denne åpner ca. 2 timer før kampen starter. Oppgi land på supporterklubben (Juventus Club Norvegia) og fremvis pass (om forespurt) for å hente konvolutten.
- Fordel billettene. Billetter er personlige med navn i venstre hjørne. Skranken gjelder bare billetter for Club Doc-programmet. Dette er det eneste stedet du får hentet ut billettene bestilt via oss.

Forklaring i kortversjon:
1. Hvor: Møt samlet ved inngang F, Nordsiden av stadioen. En person sørger for uthenting av konvolutten.
2. Hva: Oppgi landet på vår Club Doc. (Norvegia) Fordel billetter. Billettene er personlige, med navn nede i venstre hjørne.
3. Når: Fra to timer før kampstart

Hvor ligger de forskjellige seksjonene?

- Noen av seksjonene deles også inn i nivå 1 og 2. Nivå 1 er nærmest banen. Vi bestiller alltid billetter på nivå 1 om seksjonen tillater det, eller ikke annet er opplyst.
Juventus’ versjon av banekartet finner du her

Sånn bestiller du billetter:

— All informasjon tilknyttet til billettbestilling skal nå tas over telefon. Dette er for å forsikre at svært personlige data ikke kommer på avveie. Vi jobber med å forbedre våre systemer for dette.

Samle inn følgende opplysningene på forhånd for alle reisende:
– Kontaktinfo for deg som ringer (epost, annet telefonnummer, etc)
– Ønsket seksjon på stadion
– Fullt navn på alle reisende
– Fødested for alle reisende
– Passnummer for alle reisende

Telefoner skal hovedsakelig skje mellom 16:00 – 22:00.
Send en tekstmelding om du må ha tak i oss på andre tidspunkt. Ikke send opplysningene over SMS!

Når du ringer:
1. Ring oss opp på nummeret 901 701 42
2. Ikke avgi personlig info før du er sikker på at du har truffet riktig person. (Mitt navn er Thomas Maurstad Larsson)
3. Vi vil stille deg de nødvendige spørsmålene. Sørg for å ha innhentet informasjonen spesifisert ovenfor på forhånd.

Nummeret du når oss på:
- 901 701 42

Neste side »