Juventus – Parma

Skrevet av Øyvind Sanden
Torsdag 6. januar 2011 kl.16:17

Giovinco er forsatt elsket av fansen i Torino, og i dag viste han Juventus hva han faktisk kan. Hans to mål ga Juventus en forferdelig start på 2011, men ringreven Hernan Crespo og tidligere Juventino Rafaelle Palladino ville også være med på leken.

Marco Storari – 7

Storari fortsetter å overbevise bakerst i buret, og han gir virkelig Buffon konkurranse nå som verdens beste keeper endelig er frisk igjen. Hadde flere gode redninger i dag, men kunne ikke forhindre at fire mål trillet inn bak han, og han kan heller ikke få så mye skyld for de.

Frederik Sørensen – 5

Grygera og Motta må begynne å lure på når de skal få litt spilletid igjen. Dansken har stort sett vært solid hittil, men når du møter en kunstner som er 30 cm lavere enn deg er det ikke lett å holde følge. Han hadde stort sett grei kontroll på Giovinco i første omgang, men etterhvert som Giovinco spilte seg opp, klarte ikke ungguten å holde følge.

Nicola Legrottaglie – 6,5

Med Bonucci ute med skade og suspensjon, er det greit å ha Legrottaglie. Veteranen var sjefen i forsvaret i dag, og viser rutine. Dessverre var ikke resten av dagens forsvar av samme kvalitet. Legrottaglie scorte også Juventus’ eneste mål i dag.

Giorgio Chiellini – 5

Absolutt ikke sesongens beste kamp av Chiellini. Virket veldig stresset i dag, og kan bli sett på som syndebukken da Crespo filmet seg til straffe.

Fabio Grosso – 5

Slet med posisjoneringen sin i dag, og var 10 meter unna Zaccardo da han slo innlegget som førte til det første målet. Holdt seg generelt for nært Chiellini, noe som ga Parma mye rom langs kanten. Veldig dårlig markering på det siste målet sammen med resten av forsvaret.

Milos Krasic – 5

Ingen god kamp av serberen. Fikk lite ball, og klarte ikke å gjøre seg bemerket da han hadde den heller. Prøvde å filme seg til straffe tidlig i kampen, men Crespo viste senere hvordan det skal gjøres. Var veldig nært et reduseringsmål på tampen av kampen.

Felipe Melo – 1

Hva skal man si? Ordene idiotisk og tragisk skildrer Melo bra i dag. Helt grei forestilling frem til han fant ut at det var en god idé å sparke Massimo Paci i ansiktet. Fortjent rødt kort til brassen.

Alberto Aquilani – 5,5

Romeren virket preget av frustrasjon i dag, og var heldig som ikke fikk gult kort i sluttminuttene. Litt rufsete passningsspill, men fikk fin en assist da Legrottaglie stanget inn 1-2.

Claudio Marchisio – 5,5

Jobber hardt som vanlig og gjør en viktig jobb som rivjern på midten, men virket veldig usynlig i løpet av kampen.

Alessandro Del Piero – 5

Fikk bare en halvtime på seg før han ble byttet ut med Pepe, men gjorde ingen voldsom kamp frem til det. Hadde et frispark rett på Mirante, ellers lite å si om kapteinen.

Fabio Quagliarella – I/G

Gikk ned med en tilsynelatende alvorlig skade etter bare noen få minutter, og ble erstattet med Amauri.

Amauri – 5

Mangler kamptrening, og gjorte lite ut av seg. Hoppet opp i mange dueller, men klarte aldri å sette spor etter seg. Er noen overrasket?

Simone Pepe – 6,5

Et av dagens lyspunkt. Løp mye, jobbet hardt og hadde et frispark i stolpen. Frisk og rask i motsetning til flere andre.

Mohamed Sissoko – 5

Maliseren kom innpå tidlig i andre omgang, men fikk ikke tid til å spille seg opp og påvirke kampen.