Juventus 3 - 0 Parma

I den utsatte kampen mot Parma på Stadio Olimpico di Torino var det hjemmelaget som tok med seg alle poengene i det som ble fullstendig overkjørsel fra ende til annen.

Endelig fikk man spilt denne hengekampen, og det skulle vise seg å bli en veldig behagelig transportetappe mot gjestene fra ost- og skinkebyen. Så behagelig ble det til slutt at dommeren bestemte seg for å blåse av ti sekunder før slutt! Juventus spilte ikke en fantastisk kamp, men de i gult og blått virket å være vanvittig preget av å spille under en latterlig, destruktiv argentinsk trener (les: Hector Cuper). At til og med Nocerino spilte stort sett uten pasningsfeil sier sitt om motstanden.

Slik stilte de to lagene,

Juventus:
Buffon; Grygera, Stendardo, Chiellini, Molinaro; Salihamidzic, Camoranesi (Nedved 66), Nocerino, Palladino (Marchionni 78); Trezeguet, Del Piero (Tiago 66)

Parma:
Bucci; Zenoni, Falcone (Rossi 74), Couto, Antonelli; Dessena (Cigarini 87), Morrone, Mariga, Castellini; Reginaldo, Corradi (Gasbarroni 47)

Første omgang

Kvelden var ennå ung da Juve fikk sin første sjanse. På frispark fra skrått hold sendte Del Piero ballen rett på hodet til Salihamidzic som ikke klarte å få den på mål.

Trezeguet derimot, fikk ballen både på mål og i mål etter 17 minutter. Det hele startet med et hjørnespark fra ingen ringere enn Del Piero. Bucci i Gialloblus mål var ute og syklet og David Trezeguet stod ved bakerste stolpe og så på. Da ballen spratt i hans retning tok han den imot og trillet den inn fra omtrent 11 cm. Det skal nevnes at franskmannen var i offside, og at målet burde vært annullert, men når han blir så glad som Trezegol ble, er det i orden!

Juventus fortsatte å kontrollere kampen, og det tok bare 12 minutter før ledelsen ble doblet. En lang diagonalpasning endte opp hos Palladino. Unggutten stusset ballen forbi en forsvarer og kom seg inn i sekstenmeteren. På sin andre berøring klinket Palladino ballen inn i det lengste hjørnet av målet. Fantastisk!

Resten av omgangen var helt og holdent kontrollert av de sorte og hvite. Parma hadde virkelig ikke mye å stille opp med. Det eneste nevneverdige er den gamle grisen Coutos stygge slag i fjeset på Chiellini. Man forventer karantene!

Andre omgang

Igjen, gjestene hadde veldig lite å stille opp med, og med en relativt komfortabel ledelse slapp Bianconeri seg litt ned, trillet ball og styrte kampen. Del Piero, Palladino og Nedved hadde et par farligheter, men det ble ikke mål før Tiago bestemte seg for å sende en gjennombruddspasning i retning Trezeguet. Morrone, terrieren på Parmas midtbane, kastet seg foran portugiseren for å blokkere pasningen og endte opp med å sende ballen i perfekt bane over 39-åringen i sitt eget mål.

3-0 og takk for i kveld. Atter en gang var det Couto som stod for det eneste minneverdige gjenværende, da han klarte å snakke på seg et rødt kort etter Juves tredje mål. Igjen, man forventer karantene!

Spillervurderinger

Buffon 7 Var stort sett tilskuer i 89 minutter og 50 sekunder.

Grygera 5 Full kontroll defensivt, men ikke med offensivt.
Stendardo 7 Duellspill av høy klasse, ikke like god med ballen i beina.
Chiellini 7 Se over.
Molinaro 6 Som Grygera, men mye bedre offensivt.

Salihamidzic 5 Gjør veldig lite ut av seg.
Camoranesi 7 Løper mye og ingen feil, ikke like skapende som på sitt beste.
Nocerino 7 Enorm aksjonsradius og arbeidskapasitet, bra pasningsspill.
Palladino 7 Flott mål, mye fiksfakseri, lite effektivt.

Trezeguet 7 Overraskende bra pasninger, mål.
Del Piero 6 Gode dødballer, ellers lite involvert.

Forza Juve!