Primavera: Sesongen så langt 09/10

Her kommer en aldri så liten oppdatering på hvordan det har gått med Primavera-laget så langt i sesongen.

Primavera-laget spiller i disse dager i Viareggio-turneringen, og gjør det med bravur. Fasiten etter endt gruppespill er 3 seiere og full pott, med 11 mål og null baklengs. I morgen, tirsdag, skal de møte Cesena i åttendedelsfinalen. For mer detaljert info om hvordan Juventus gjør det i årets Viareggio, se den dedikerte tråden.

Serien

Juventus’ unggutter har fortsatt i samme spor som forrige sesong, og gjør det skarpt i Girone A. Luciano Bruni’s menn står så langt med 38 poeng på 16 kamper, hvorav tolv kamper har endt i seier, tre uavgjort og bare én kamp har endt i tap. Tapet kom mot vår eneste utfordrer, Sampdoria, som ligger tre poeng bak oss på tabellen.

Juventus er også det laget som har scoret flest mål i sin gruppe, med 38 mål på 16 kamper og +24 i målforskjell. Hvem som er vår toppscorer har jeg dessverre ikke klart å finne ut av.

Her er alle kampene så langt:
Genoa – Juventus 0-1
Juventus – Siena 3-3
Livorno – Juventus 1-4
Juventus – Sassuolo 1-0
Juventus – Modena 1-0
Torino – Juventus 1-3
Juventus – Parma 3-1
Grosseto – Juventus 1-4
Sampdoria – Juventus 2-0
Juventus – Cagliari 3-0
Empoli – Juventus 1-2
Juventus – Piacenza 3-0
Fiorentina – Juventus 2-2
Juventus – Genoa 3-0
Siena – Juventus 0-1
Juventus – Livorno 2-2

Kamper i februar:
Sassuolo-Juventus 20/02
Modena-Juventus 27/02

Cupen

Cupen har man også muligheter til å vinne, og skal møte Palermo i semifinalen 3. og 10. mars, med bortekampen først. Den andre semifinalen spilles mellom Milan og Empoli, så veien mot pokalen kan bli tøff.

Juventus måtte ikke i aksjon før i ⅛-finalen, der man slo Atalanta 2-1 sammenlagt etter å ha tapt den første kampen 1-0 borte.

I kvartfinalen møtte man de regjerende mesterne Genoa, som ikke skulle by på så altfor store utfordringer. Man vant 4-1 sammenlagt, etter 2-0 seier borte og 2-1 hjemme.

Postet i