Dybala presentert


Skrevet av Inge Jostein Findalen
Onsdag 15. juli 2015 kl. 01:47

Snaut en måned før overgangsvnduet åpnet, sikret Juve seg underskriften til Paulo Dybala. Tirsdag denne uken ble argentineren vist frem for publikum og presse på Juventus stadium.

Zinedine Zidane, Lillian Thuram, Zdenek Grygera, Andre Pirlo. Noen sko større å fylle enn andre. Det disse fire foreløpig har til felles med Paulo Dybala er draktnummer 21. Et draktnummer med mange store minner i Juve. På spørsmål om hvorfor han valgte dette nummeret svarte han: "Det er et nummer jeg liker. Det er min alder og det er et nummer som har blitt brukt av flere store fotballspillere tidligere". 

Argentineren har de siste tre sesongene spilt for Palermo og markert seg som et av de heteste navnene i fotballverdenen. På pressekonferansen uttalte han at han nå har tatt et viktig steg videre: "Det å spille for en klubb som Juventus er et viktig skritt videre for meg. Jeg håper jeg kan utvikle meg videre som spiller, og som person, og at jeg kan bli en nøkkelspiller for dette laget. Juventus er den perfekte klubben for å starte å vinne noe i karrieren min".

Interessen for Dybala er stor og det var mange som hadde tatt turen til Juventus stadium. Som seg hør og bør ble det også tid for en selfie.

Dybala er signert på en femårskontrakt. Palermo mottar 32 millioner euro for spissen i løpet av fire år. I tillegg kan de få 8 millioner, dersom 21-åringen oppfyller visse prestasjonsbaserte kriterier.