Juventus - Genoa, 22.03.15, kl. 1500


Skrevet av Eirik Amb Nysveen
Søndag 22. mars 2015 kl. 12:26

Etter jubelen i Champions League, er det nå tilbake til hverdagen i Serie A.

Hjemmelaget svever for tiden høyt, etter å ha gjort akkurat som de ville mot Dortmund onsdag kveld. Nå er det tilbake til Serie A, hvor Juventus har stødig kurs mot et nytt seriegull.

Juventus leder for tiden Serie A med 14 poeng ned til Roma, og det er lite som tyder på at det ikke blir en ny scudetto-fest i Torino. Genoa på sin side ligger midt på tabellen, men har ikke vunnet på over en måned. Forrige helg ble det tap hjemme mot Chievo.

Dessverre måtte Paul Pogba gå av banen i med skade i Champions League-kampen mot Borussia Dortmund, og den unge franskmannen vil være ute av spill i nærmere to måneder. I tillegg er fortsatt Pirlo, Asamoah, Marrone, De Ceglie og Caceres skadet. Heldigvis er Barzagli tilbake, og kan gi Allegri litt flere muligheter i forsvar.

Potensiell lagoppstilling Juventus: Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Padoin; Llorente, Tévez

Gasperini har færre skader å bekymre seg for, og de to eneste som er ute er begge tidligere Juventus-spillere. Iago er suspendert, og Ariaudo er forventet å være ute et par uker til.

Potensiel lagoppstilling Genoa: Perin; Roncaglia, Burdisso, De Maio; Edenilson, Bertolacci, Kucka, Bergdich; Laxalt, Niang, Perotti

Genoa har allerede røvet med seg tre poeng mot Juventus en gang denne sesongen, så det er ingen grunn til å ta lett på utfordringen. Da lagene møttes i høst tok Genoa med seg alle poengene etter en sen scoring av Luca Antonini. Antoninis mål var assistert av Matri, kanskje han scorer på gamle lagkamerater i dag?

Forza Juve!