Spillerbørs: Juventus - Parma

Skrevet av Eirik Amb Nysveen
Mandag 10. november 2014 kl. 09:54

Hjemmelaget gjorde ingen feil da de holdt lekestue på Juventus Stadium med Parma på søndag.

Gianluigi Buffon: I/G

Hadde svært lite å gjøre, reddet det ene skuddet som kom.

Stephan Lichtsteiner – 9

Strålende kamp av sveitseren. Ser mer komfortabel ut som back enn vingback. Scoret et fantastisk mål etter en halvtime, og satte opp Llorente fem minutter senere. Avsluttet kampen med å være nest sist på Moratas 7-0 scoring.

Leonardo Bonucci: 7

Solid, men hadde ikke sin vanskeligste dag på jobben.

Giorgio Chiellini – 7

I likhet med sin stoppermakker, lite å gjøre, men tok hånd om det som kom hans vei.

Simone Padoin – 6.5

Får registrert assist på Tévez’ første scoring, uten at det kan vektes særlig tungt. Gjør en grei kamp, uten å utmerke seg noe spesielt.

Rômulo – 6.5

Blir veldig anonym i et Juventuslag som skinner, men utmerker seg heller ikke negativt på noen måte.

Claudio Marchisio – 8.5

Styrer midtbanen med stor autoritet. Sikker i pasningsspillet og imponerer spesielt med gode langpasninger.

Paul Pogba – 7

Klarte ikke å komme seg på scoringslisten, men var direkte involvert i både Llorentes første scoring, og Tévez sin andre, med langskudd som Mirante måtte gi returer på.

Roberto Pereyra – 6.5

Blir løpende litt i ingenmannsland til tider, og klarer aldri å gjøre seg til en faktor i kampen. Mye av spillet går rett forbi han, og blir i liket med Rômulo overskygget av strålende lagkamerater.

Fernando Llorente – 8

Klinisk foran mål, og setter inn begge sine scoringer som en klassisk goalgetter. Parmaforsvaret hadde mer enn nok med å prøve å temme den store spanjolen, men til liten nytte

Carlos Tévez – 8

Sliter litt i første omgang, men gjør utvilsomt opp for det etter pause. Hans første scoring er definitivt i kategorien for årets mål.

—-

Kingsley Coman – 7

Vil definitivt bli husket for den fantastiske assisten på Moratas første scoring.

Alvaro Morata – 8

Får om lag 20 minutter, noe som er mer enn nok. Hans to avslutninger fører til to scoringer.

Federico Mattiello – I/G

Satte ikke sitt preg på kampen da han kom inn, men definitivt godkjent for 19-åringen.