Juventus - Lazio 31.08.13 kl. 2045

Skrevet av Eirik Amb Nysveen
Lørdag 31. august 2013 kl. 05:54

Lørdag kveld spilles årets første kamp på Juventus Stadium, motstander er Lazio, bare seier er godt nok.

For kort tid siden møttes Juventus og Lazio til Supercoppa i Roma, da stakk Juventus av med seieren etter noen magiske minutter i andre omgang. Pogba, Chiellini, Lichtsteiner og Tévez sikret en sterk 4-0 seier for den gamle dame. Nå møtes lagene igjen, men denne gangen er Olimpico byttet ut med Juventus Stadium.

Juventus slo Sampdoria 1-0 i serieåpningen etter et mål tatt rett ut av lærebøkene fra Carlos Tévez. Siden den gang har det vært en innholdsrik uke for klubben. Alessandro Matri som har tjent de sorte og hvite trofast over to og et halvt år forsvant til AC Milan, og det er sterke indikasjoner på at Luca Marrone også snart vil finne seg en ny klubb.

Lazio tok også med seg alle tre poengene da de møtte Udinese i første kamp. Kampen endte 2-1 etter mål Hernanes og Candreva for Lazio og Muriel for Udinese.

Claudio Marchisio måtte gå av banen i supercoppa, og er fortsatt satt ut med skade i noen kamper til. I tillegg til det må Conte også klare seg uten Pepe som fortsatt driver med opptrening etter skaden som holdt han ute hele fjorårssesongen. Luca Marrone er også utelatt fra troppen, etter alt å dømme fordi han om kort tid tjenestegjør for en annen klubb. På tross av spillerne som mangler, frykt ikke, Marco Motta er nemlig tilbake i kamptroppen.

Vladimir Petkovic har også sitt å stri med. Ciani, Konko og Kozak må alle overvære kampen på TV. I tillegg er det usikkerhet rundt Lorik Cana, og om han blir kampklar i tide.